Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fatih Erbakan'dan net ifadeler: Saadet Partisi seçmeni CHP'ye oy vermez!

Fatih Erbakan'dan net ifadeler: Saadet Partisi seçmeni CHP'ye oy vermez!

ÜLKE Tv canlı yayınında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Saadet Partisi seçmenine gel CHP'ye oy ver diyorlar, bunun olacağını düşünmüyorum. Çoğunun Yeniden Refah Partisi'ne oy vereceğini düşünüyorum." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:49

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ÜLKE Tv canlı yayınında Mustafa Yıldız'ın moderatörlüğünü yaptığı programda gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Fatih Erbakan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

7'li masanın söylemleri ve yapıları dolayısıyla Cumhur İttifakı'na katıldık. Karşı tarafın hedefleri, 7 tane ortağın özellikle bir kaç tanesinin ifadeleri. FETÖ yöneticileri, PKK yöneticileri, LGBT destekçileri bunların karşılarında olmamız gerekir dedik. 

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman?... Haberi Görüntüle

MÜCAHİT KILIÇDAROĞLU SÖYLEMLERİNİ HAYRETLE VE ÜZÜNTÜYLE İZLİYORUZ

Mücahit olarak anılmak çok güzel bir şey. Tabi sadece bizim için değil rahmetli Erbakan'ı da hatırlayarak söylüyorlar. Mücahit insanların sıkıntılarından kurtulması için çalışan demektir. Rahmetli Erbakan hocamıza inşallah layık olup ülkemize hizmet ederiz. 

Mücahit Kılıçdaroğlu söylemlerini hayretle ve üzüntüyle izliyoruz. Saadet Partisi tabanını bu işten ayrı tutmak lazım çünkü onlar da bundan rahatsızlar. 7'li masanın içerisindesiniz ve orada Saadet Partisi'nin olması vatandaşın gözünde dindar görünmektir. Dindar parti de burada demek içindir. Meşrulaştırdığınız bloğun söylemleri ortada. "LGBT Türk aile yapısına zarar vermez" diyen birini Cumhurbaşkanı yapacaksınız. "Okul öncesi çocuklara Kur'an öğretmek çağ dışı zihniyettir" diyen birini cumhurbaşkanı yapacaksınız. 

Bunların hepsi bizimle taban tabana zıt. Rahmetli Erbakan yerli milli savunma için büyük bir mücadele ortaya koymuş ama bunlar ne diyor "İHA'lara SİHA'lara dokunacağım". 

Seçim sonrası okullar tatil mi, yarım gün mü 2024? 1... Haberi Görüntüle

SAADET PARTİSİ SEÇMENİ CHP'YE OY VERMEZ

Saadet Partisi seçmenine gel CHP'ye oy ver diyorlar, bunun olacağını düşünmüyorum. Çoğunun Yeniden Refah Partisi'ne oy vereceğini düşünüyorum. 

Saadet Partisi Genel Merkezi'ne Kılıçdaroğlu afişinin asılması tabi ki üzücü bir durum. Saadet Partisi'ni rahmetli Erbakan kurmuş, ne kadar büyük emeklerle kurduğu ve bambaşka amaç için kurduğu partinin bunlara alet olması son derece üzücü. Oradaki tabanı da üzüyor bu. Erbakan hoca CHP ile koalisyon yapmıştı dediler, ikisi başka bir şey. Necmettin Erbakan, CHP zihniyetinin iktidar olmaması için canını dişine takarak çalıştı. 

"Biz iktidar gitsin de ne olursa olsun" siyaseti yapmıyoruz. Biz milletimiz için bir siyaset güdüyoruz dedik. Bir inat ve hırs ortaya çıkıyor. Sivas'a hızlı tren gidiyor buna da karşı çıkıyorlar. Çamlıca'da cami yapılıyor buna da karşı çıkıyorlar. TCG Anadolu gemisine dahi karşı çıkıyorlar, Yunan basınından birinin söyleyeceği şeyleri söylüyorlar. Millet nezdinde de bu görülüyor ve oylarında erime olduğunu görüyoruz. İlk günden beri cilalanıp parlatılan partilerin logoları da isimleri de kalmadı. 

İstanbullu deprem ile burun buruna! Deprem gerçeği İstanbul'a artık çok... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTLERİ 7'Lİ MASAYI DESTEKLİYOR

Ortaklarına bakınca PKK'nın bunlara destek vermesine pek şaşmamak lazım. Cemil Bayık, 7'li masadan bir parti gibi açıklamalar yapıyor. Gün geçmiyor ki terör örgütü elebaşı video çekmesin. Milletimiz bunu görüyor ve onlar için olumsuz tablo oluşuyor. Samimi bir Atatürkçü, milliyetçi hepsi için bu durum sıkıntılı. 

7'li masanın iktidar olmasını isteyen HDP'nin seçime girmek için seçim bildirgesinde din dersini tamamen kaldıracağız diyor. 

Ali Sirmen kimdir, kaç yaşında vefat etti? Ali Sirmen neden... Haberi Görüntüle

7'Lİ MASAYA FIRSAT VERMEK İSTEMEDİK

Yeni nesillerimizin korunması adına da 7'li masaya fırsat vermek istemedik. Rusya yönetiminin LGBT propagandasını yasaklıyor. Rusya bile bizim 7'li masadan daha hassas. Aile yapısını bozan, ahlakı çökerten küresel güçlerin çok önemli bir planı bu ve buna alet oluyorlar. Çok insan haklarına saygı duyuyormuş gibi gösteriyorlar ama başörtüsüne saygı duymuyorlar. 

Yargıtay bugün yeni başkanını seçiyor: Başkan Mehmet Akarca'nın görev süresi... Haberi Görüntüle

YENİDEN REFAH PARTİSİ MECLİS'E GİRECEK

Halkın nabzını tutuyoruz, özellikle son bir kaç haftada Cumhur İttifakı'na olan desteğin arttığını görüyoruz. Onlar tabi kendi kendilerine hevesleniyorlar ama hevesleri kursaklarında kalacak. Demirtaş'ın twit atması değil PKK yöneticileri açık açık destek veriyor. Hem milletvekili seçiminde hem cumhurbaşkanlığı seçiminde kazanacağımızı görüyorum. 

Sayın Cumhurbaşkanımızla mutabakat metniyle ilgili konuştuğumuz "Biz de bunların çoğunu gerçekleştirmek istiyoruz" dedi. Bunlar bize değil ülkeye, millete, İslam alemine hayırlı olacak düzenlemeler. 

İnşallah 14 Mayıs, Yeniden Refah Partisi'nin yeniden Meclis'e gireceği gün olacaktır. Milli Görüş performansıyla milletimizin takdirini kazanarak bir sonraki seçimde iktidar olabilmek için mücadele edeceğiz. 

Tabloyu gayet güzel görüyoruz, her geçen gün heyecanın arttığını görüyoruz. Birlikten kuvvet doğdu, bunun hem Yeniden Refah Partisi'ne hem de Cumhurbaşkanımıza faydalı olacağını düşünüyoruz. Ülkemizin maceraya sürüklenmesine izin vermeyeceğiz. Cumhur İttifakı'na her geçen gün teveccüh artıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading