Yandex Metrica

Fatih Erbakan'dan 14 Mayıs öngörüsü: Sayın Cumhurbaşkanımız ciddi bir farkla kazanacak!

Fatih Erbakan'dan 14 Mayıs öngörüsü: Sayın Cumhurbaşkanımız ciddi bir farkla kazanacak!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Malatya'da vatandaşlarla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Erbakan, "Bütün teşkilatlarımızdan aldığımız bilgiler, halkımızdan edindiğimiz intiba ve bizzat sahada gördüğümüz her geçen gün Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ciddi bir farkla seçimi kazanacağını öngörüyoruz." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 22:21

Seçim çalışmalarını sürdüren YRP lideri Fatih Erbakan, Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki Eski Malatya Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Buradaki çay bahçesinde açıklama yapan Erbakan, parti olarak yoğun şekilde seçim çalışması yaptıklarını söyledi.

23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı olacak? 23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ CİDDİ BİR FARKLA KAZNACAK

14 Mayıs seçimlerine dair öngörüsünü paylaşan Fatih Erbakan, "Türkiye'nin dört bir yanında, 87 seçim bölgesinde azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde büyük bir içtenlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün teşkilatlarımızdan aldığımız bilgiler, halkımızdan edindiğimiz intiba ve bizzat sahada gördüğümüz her geçen gün Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ciddi bir farkla seçimi kazanacağını öngörüyoruz. Milletvekili seçimlerinde de halkımızın her kesiminden partimize çok büyük teveccüh olduğunu görüyoruz." diye konuştu.

Partilerinin milletvekili çıkarma potansiyeline sahip olduğunu dile getiren Erbakan, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Milletimiz daha biz söylemeden milli görüşün yeniden Mecliste olmasına duydukları özlemi ifade ediyorlar. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanı'mıza, milletvekili seçimlerinde de mutlaka Yeniden Refah Partisine oy vereceklerini ifade ediyorlar. Malatya, Elazığ, Bingöl ve Erzurum'da inşallah milletvekili çıkarma potansiyeline sahip olduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah 21 sene sonra milli görüşü yeniden Meclise taşıyacağımıza inanıyoruz. Milli görüşün Mecliste olması milletimizin hayrına, faydasına olan bir gelişmedir çünkü milli görüş tarihi, efsane hizmetlerle doludur. Önce milli anlayışının tezahürü ile milletin derdiyle dertlenme örnekleriyle doludur. Bunu Erbakan hocamızın icraatlarında görebiliriz. İnşallah 14 Mayıs akşamında hem Sayın Cumhurbaşkanı'mızın hem Yeniden Refah Partimizin hem de Cumhur İttifakı'nın zaferini inşallah hep birlikte kutlayacağız."

Erbakan, daha sonra vatandaşların alkışları eşliğinde alandan ayrıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading