Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fatih Erbakan: 6'lı kaosa ülkemizi teslim etmeyeceğiz

Fatih Erbakan: 6'lı kaosa ülkemizi teslim etmeyeceğiz

Son dakika haberleri... Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti genel merkezindeki ziyareti sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, "Ülkemizi 6'lı kaosa teslim etmeyeceğiz" diyen Erbakan, 14 Mayıs'ta seçimlere bütün bölgelerde kendi logomuzla kendi adaylarımızla gireceğiz." ifadesini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:38

Son dakika haberleri... Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti genel merkezindeki ziyareti sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, "Ülkemizi 6'lı kaosa teslim etmeyeceğiz" diyen Erbakan,  14 Mayıs'ta seçimlere bütün bölgelerde kendi logomuzla kendi adaylarımızla gireceğiz." ifadesini kullandı.

Fatih Erbakan'ın açıklamasından öne çıkanlar şu şekilde:

"İttifak kararımız ilkeler üzerine inşa edilmiştir. Biraz evvel sayın Cumhurbaşkanımız genel merkezimize ziyarette bulundular. Teşekkürlerimizi iletiyoruz. Seçim sürecindeki çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Cumhur ittifakına katılmamız dolayısıyla tebriklerini ilettiler.

Karabük Üniversitesi'nde yeni gelişme: Yabancı öğrencilere artık sağlık raporu zorunlu... Haberi Görüntüle

"SEÇİMLERE KENDİ ADAYLARIMIZLA GİRECEĞİZ"

Geçtiğimiz hafta Yeniden Refah Partisi olarak Cumhur ittifakına katıldığımızı beyan etmiştik. 14 Mayıs'ta seçimlere bütün bölgelerde kendi logomuzla kendi adaylarımızla gireceğiz.

İttifak kararımız belirli ilkeler ve prensipler üzerine inşa edilmiş karardır. Bu prensip ve ilkelerimiz ortak hedeflerimiz haline dönüşecektir Milletimizin selametini, ülkemizin geleceğini düşünmek asil vazifemizdir.

Gittiği her yerde oy dilenen Özgür Özel'e İYİ Partili isimden... Haberi Görüntüle

"ÜLKEMİZİ TESLİM ETMEMEK ADINA MİLLİ BİR ADIM ATTIK"

Ülkemizi, milletimizi teslim etmemek adına milli bir adım attık. İlkelerimizden de taviz vermeyeceğiz. Dün hangi doğruları ve yanlışları dile getirdi isek bugün de dile getireceğiz.

14 Mayıs günü seçimlerinin hemen ardından Cumhurbaşkanımız kuracağı hükümet ile bu prensiplerimiz ışığında faydalı hizmetleri hayata geçirecektir. Bizler de milli görüş meclise sloganı ile TBMM'de en güçlü şekilde temsil edilerek milli, yapıcı, nezaket çerçevesindeki muhalefetimiz ile prensiplerin hayata geçmesinin takipçisi olacağız.

Güzel işler yaptık! Bakan Uraloğlu memleketi Trabzon'da konuştu: Halkı kandırmaya... Haberi Görüntüle

"HAYRA VESİLE ŞERRE FREN OLMA FONKSİYONUMUZU SÜRDÜRECEĞİZ"

14 Mayıs'tan sonra hayra vesile olma şerre de fren olma fonksiyonumuzu sürdüreceğiz.

Henüz bununla ilgili bir görüşme olmadı. Tamamen kendi listelerimizle seçime girmek yönündeydik. Bugünkü görüşmede de aksi gelişme olmadı. İnşallah kendi logo ve amblemimiz ile seçime gireceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading