Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fatih Altaylı Fahrettin Koca'dan özür diledi

Fatih Altaylı Fahrettin Koca'dan özür diledi

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, aşılama ile ilgili yaptığı yorumlar nedeniyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan özür diledi.

Gündem

23.01.2024, 17:36

Türkiye koronavirüsle mücadele kapsamında aşılama çalışmalarına hızla devam ediyor. Aşılama yaşı 18'e inerken, her gün yaklaşık 1 milyon kişiye aşı uygulanıyor. Uygulanan aşı miktarı 26 Haziran 12.35 itibariyle toplamda 46 milyon 612 bin 385'e ulaştı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşe yazısında koronavirüs aşılama süreciyle ilgili daha önce yaptığı yorumlardan dolayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan özür diledi.

SAMİMİYETLE ÖZÜR DİLİYORUM

Altaylı, "Sağlık Bakanı Koca'dan özür diliyorum" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Yazısında aşılamada 18 yaşa kadar inilmesinin büyük başarı olduğunu dile getirdi.

Altaylı, şu ifadeleri kullandı:

"Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan özür diliyorum. Samimiyetle. Aşılama konusunda çok ciddi bir mesafe katettik. 18 yaşa kadar indik. Bu önemli bir başarı."

Bakan Koca'nın eleştirileri ciddiye alıp samimiyetle çözüm aradığını belirten Altaylı, "Biraz gecikme ile de olsa sonunda iyi oldu. Aşı meselesini en iyi çözümleyen ülkeler arasına girdik böylece." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading