Yandex Metrica
SON DAKİKA
Faizsiz 150 bin TL kredi! 2 yıl geri ödeme yok: Türkiye'nin yeni bankasından dev müjde

Faizsiz 150 bin TL kredi! 2 yıl geri ödeme yok: Türkiye'nin yeni bankasından dev müjde

Türkiye Cumhuriyeti, sosyal devlet kapsamında vatandaşlarına birçok imkan sunmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği onlarca vaatlerden biri olan evlenecek çiftlere faizsiz kredi fırsatı dünya evine girmeye hazırlanan çiftlerin ilgisini çekiyor. İşte evlilik kredisinin detayları...

Gündem

23.01.2024, 20:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim vaadi kapsamında yeni evlenecek çiftlere faizsiz 150 bin TL değerinde kredi imkanı sunacağını açıklamıştı. 28 Mayıs seçimlerinde rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na ciddi bir fark atarak bir kez daha Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'nın zaferi yurt genelinde kutlandı.

Yeni evlenecek çiftlere 2 yıl geri ödemesiz 150 TL kredi desteği geliyor. Evlilik kredisi başvuru şartları ve yaş sınırı olup olmadığı merak edilen detaylar arasında. İşte evlilik kredisinin detayları...

İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi başladı mı, ne zaman 2024?... Haberi Görüntüle

İKİ YIL GERİ ÖDEME YOK 

Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz. Ayrıca, Aile ve Gençlik Bankasının faaliyetleri arasında, çocukların eğitimi başta olmak üzere aile kurumunu koruyan ve güçlendiren çeşitli hizmetler de desteklenebilecektir." açıklamasında bulundu.

Cumhur İttifakı ABB adayı Altınok'tan emekli ve öğrencilere ücretsiz ulaşım... Haberi Görüntüle

YERALTI GELİRİ FONLAYACAK

Aile ve Gençlik Bankası üzerinden sağlanacak olan kredi desteği uluslararası standartlarda kurulacak ve dijital ortamda hizmet verecek. Banka para kaynağını Karadeniz gazı ve diğer petrol gelirlerinden fonlayacak. 

Şiddetli kar ve şiddetli fırtına geliyor! Meteoroloji uyardı: İstanbul, Bolu,... Haberi Görüntüle

EVLİLİK KREDİSİNİN ŞARTLARI

Yeni evlenecek çiftlere vaat edilen kredinin şartları henüz belli olmadı. Şartlar belli olur olmaz haberimize ekleme yapacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi Şırnak'ta kaza geçirmişti: Bakan acı haberi... Haberi Görüntüle

TAKSİTLER NASIL OLACAK?

125 bin TL evlilik desteği toplamda 72 aya yayılan bir ödeme planıyla gerçekleşecek. 48 ayda belirtilen ana para olarak ödenecek. İlk 24 ay yani iki yıl herhangi bir taksit ödemesi olmayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading