Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fahrettin Altun'un Erdoğan paylaşımı duygulandırdı: Yürüdüğün yolda seninleyiz, asla yalnız değilsin!

Fahrettin Altun'un Erdoğan paylaşımı duygulandırdı: Yürüdüğün yolda seninleyiz, asla yalnız değilsin!

28 Mayıs günü Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gidecek. Bu süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek mesajları gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Erdoğan ile ilgili video paylaştı. Paylaşılan video da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçmiş yıllardan bu yana siyasi hayatındaki samimi anlarına yer verilerek "Asla yalnız değilsin." denildi.

Gündem

20.03.2024, 22:58

Cumhurbaşkanı Seçimi'nde sandıklardan çıkan sonuçlardan ikinci tur kararı çıktı. Yüksek Seçim Kurulu'ndan çıkan sonuçlara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi önde kapattı. 

İkinci ara tatil ne zaman başlayacak, kaç gün olacak? Nisan... Haberi Görüntüle

SEVGİ SELİ DİKKAT ÇEKTİ 

Partiler  sahada ikinci tur çalışmaları hız kesmeden devam ederken İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan için yeni bir destek mesajı geldi. Erdoğan'ın siyasi hayatındaki geçmiş yıllardan bu yana olan anlarına yer verilen videoda, gösterilen sevgi seli ön plana çıktı. 

Kaftancıoğlu'ndan 'para sayma' rezaletini kendisine yıkmaya çalışan değişimcilere tepki: Adresi... Haberi Görüntüle

"YÜRÜDÜĞÜN YOLDA SENİNLEYİZ"

Cumhurbaşkanı'nın samimiyetinin de vurgulandığı paylaşıma Altun şu notu düştü:

Bütün benliklerden sıyrılıp biz olanların sevdası, mazluma ses dünyaya nefes olanların sevdası, yolu ak davası hak olanların millete hizmetten başka gayesi olmayanların Türkiye sevdası... Yürüdüğün yolda seninleyiz asla yalnız değilsin. Bu sevda bitmez.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading