Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fahrettin Altun: Recep Tayyip Erdoğan 'Büyük Türkiye' davasının teminatıdır

Fahrettin Altun: Recep Tayyip Erdoğan 'Büyük Türkiye' davasının teminatıdır

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bir Hakikat Savunucusu Olarak Necip Fazıl Paneli"nde konuşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Recep Tayyip Erdoğan dünya mazlumlarının umududur, Recep Tayyip Erdoğan 'Büyük Türkiye' davasının teminatıdır" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:56

'Bir Hakikat Savunucusu Olarak Necip Fazıl Paneli'nde konuşan Fahrettin Altun, “Üstadın o gün o samimi, inanç dolu sözleri sarf ettiği o konuşmada, tarihi günde Sayın Cumhurbaşkanımızın o programın sunuculuğunu yapıyor olması da zannederim not etmemiz gereken çok önemli tevafuklardan biridir. Necip Fazıl Kısakürek’in davası aynı zamanda Batı’nın fikri ve maddi tasallutuna karşı mücadeleyi merkeze alan da bir uğraştır. Necip Fazıl, Batı’nın sömürge düzenine karşı çıkmış ve Batı’nın sömürge düzenine karşı bu milletin direnme imkanı olduğunu gür sedayla haykırmış bir isimdir. Türkiye’nin bütün alanlarda bağımsızlığının tahkim edilmesi ve Batı sömürge sistemine karşı güçlü bir şekilde, gür bir sedayla ortaya bir sistem konulması da yine bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleşmiştir. dedi.

Başkent Ankara yeni güne kar yağışı ile başladı Haberi Görüntüle

"CHP ZİHNİYETİNDE BİR DEĞİŞİKLİK OLMADIĞINI GÖRÜYORUZ"

Altun, "Üstat Necip Fazıl’ın dönemin CHP iktidarına yönelik eleştirileri nedeniyle sık sık yargılandığını, tutuklandığını, Büyük Doğu dergisinin kapatıldığını ve büyük zulümlere maruz kaldığını da biliyoruz. Ne yazık ki 2023 yılında dahi CHP zihniyetinde bir değişiklik olmadığını görüyoruz. Aynı jakoben zihniyet bugün de aramızda yaşamaya devam etmektedir. Ne mutlu ki bugün bu jakoben zihniyet iktidarda değildir" dedi.

Doğu Ekspresinde bir ilk yaşadı! Sporcu Süleyman Atlı trenin üzerinden... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN 'BÜYÜK TÜRKİYE' DAVASININ TEMİNATIDIR

Sözlerine devam eden Fahrettin Altun, "Aynı CHP zihniyeti bugün de Büyük Türkiye davasının önüne engel olmayı sürdürmektedir. Hatta bu zihniyet bugün Türkiye düşmanı terör örgütlerinin umut bağladığı bir pozisyona evrilmiş durumdadır. Bu kabul edilemez siyasetsizliğe karşı aziz milletimizin umudu ise yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Recep Tayyip Erdoğan, Türk milletinin umududur. Recep Tayyip Erdoğan, Türk dünyasının umududur. Recep Tayyip Erdoğan, İslam aleminin umududur. Recep Tayyip Erdoğan, dünya mazlumlarının umududur. Recep Tayyip Erdoğan, hakikatin yegane savunucusudur. Recep Tayyip Erdoğan, barışın ve istikrarın teminatıdır. Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Türkiye davasının teminatıdır. İnanıyorum ki aziz milletimiz Büyük Türkiye davasına ve bu davanın liderine sahip çıkacak ve 28 Mayıs’ta bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında duracaktır. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan, Necip Fazılların, Necmettin Erbakanların davasının tekerleğinin tümsekte kalmayacağını gösteren liderdir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading