Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fahrettin Altun: Dünya beşten büyüktür ve daha adil bir dünya mümkündür" gerçeğini her platformda dile getiriyoruz.

Fahrettin Altun: Dünya beşten büyüktür ve daha adil bir dünya mümkündür" gerçeğini her platformda dile getiriyoruz.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye'nin 14 ülkede BM reformuna dair paneller düzenlediği belirtti ve "Dünya beşten büyüktür ve daha adil bir dünya mümkündür" gerçeğini biz de her platformda dile getiriyoruz." dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:13

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Sayın Cumhurbaşkanımızın BM Genel Kurulu'nda belirttiği "Dünya beşten büyüktür ve daha adil bir dünya mümkündür" gerçeğini biz de her platformda dile getiriyoruz. Bu yıl 14 ülkede BM reformuna dair paneller düzenledik ve tezlerimizi uluslararası topluma anlattık." ifadelerine yer verdi. 

Hz. Muhammed'in kutsal emaneti Hırka-i Şerif ziyarete açıldı Haberi Görüntüle

'DAHA ADİL BİR DÜNYA DÜZENİ İÇİN BM'Yİ YENİDEN YAPILANDIRMAK ŞART'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 77. Genel Kurulu görüşmelerinde yaptığı konuşmada "Dünya Beşten Büyüktür" doktrinini yinelemiş ve daha adil bir dünya düzeni için Birleşmiş Milletler teşkilatını yeniden yapılandırmanın şart olduğunu vurgulamıştı.

Birleşmiş Milletleri, kapsayıcı vasfına yakışan, daha adil bir dünya düzeni için çözümler üretebilen, tüm insanlık adına ortak iradenin vücuda getirildiği bir teşkilat olarak yeniden yapılandırmamız şarttır. Bilhassa Güvenlik Konseyi'nin daha etkin, demokratik, şeffaf ve hesap verebilir bir yapı ve işleyişe kavuşturulması, tüm insanlığın barış, adalet ve refah arayışında önemli bir dönüm noktası teşkil edecektir. Bu yöndeki ortak vazifemizi unutturmamak için, 'Dünya beşten büyüktür' ve 'Daha adil bir dünya mümkündür' gerçeğinin altını, her platformda en kuvvetli şekilde çizmeye devam edeceğiz. İnanç ve azimle yürüttüğümüz bu mücadeleye, tüm üye ülkelerden destek beklediğimizi, burada bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Sucudaki ses yalıtımlı odada cinsel istismar dehşetinde ifadeler ortaya çıktı!... Haberi Görüntüle

'TÜM DÜNYADA SULHÜSÜKUNUN HAKİM KILINMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Türkiye'nin dış politikadaki vizyonunun daima "barış" odaklı olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bölgemizden başlayarak tüm dünyada sulhusükunun hakim kılınması için var gücümüzle çalışıyoruz."  şeklinde konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading