Yandex Metrica
SON DAKİKA
EYT'de en yüksek Mart ayı promosyonu duyuruldu! Emekliler için 19 gün sonra sona erecek

EYT'de en yüksek Mart ayı promosyonu duyuruldu! Emekliler için 19 gün sonra sona erecek

Emeklilikte yaşa takılanlara özel Mart ayından bu yana tüm bankalar kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bazı bankalar ise emeklilikte yaşa takılanlara özel promosyon ile müşterilerin ilgilerini çekmeye çalışıyor.

Gündem

23.01.2024, 20:34

Kampanya yarışında olan  bankalar müşterilerin ilgilerini büyük bir oranda çekmeye çalışıyor. En büyük kampanya ise İş Bankası’ndan geldi. Emeklilikte yaşa takılanlara özel promosyon haberi İş Bankası’ndan geldi. İş bankası yapacağı bu güzel kampanya ile müşterilerin yüzünü güldürmeyi başaracak.

İBB Başkanı İmamoğlu, para sayma görüntülerini soran gazeteciye cevap veremedi:... Haberi Görüntüle

İŞ BANKASI'NDAN EYT'LİLER İÇİN PROMOSYON KAMPANYASI 

Mart ayından itibaren bankaların yaptığı promosyon güncellemeleri hala devam etmekte. Büyük bir hızla bazı bankalar emekli olacak vatandaşların ilgisini çekmeye başladı. Emeklilikte yaşa takılanlar müşteriler dikkatle bankalardan gelen haberleri takip ediyorlar. Bankaların yapacakları haberleri merakla bekliyorlar. Emeklilikte yaşa takılanlar için de emekli promosyonu çalışmalarını ilerleten bankalardan birbiri ardına kampanyalar hızla gelmeye devam geliyor. İş Bankası da emekli promosyon kampanyası ile müşterilerinin yüreklerini hoplattı. İş bankası yaptığı bu açıklama ile müşterilerin ilgisini çekmeye başladı. Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar İş bankasının yaptığı haber ile merak halindeler. Emeklilikte yaşa takılanlar SGK binaları önünde bekleyerek hatta kuyruk oluşturarak ya da telefondan e-devlet üzerinden emeklilik başvurularını yapmaya çalışırken diğer yandan da diğer bankalardan emekli promosyonlarını alacaklarını düşünme halindeler. Emeklilikte yaşa takılanlar müşteriler diğer bankalardan da promosyon alacağını düşünüyorlar.

21-22 Mart Ankara'da okullar tatil mi? Ankara'da kar tatili oldu... Haberi Görüntüle

İŞTE ALINACAK PROSMOSYON ÜCRETLERİ 

İş bankası yaptığı kampanya ile müşterilerin ilgisini çekmişti. İş bankasının yaptığı bu promosyon imkanı vatandaşların yüzünü güldürdü. İş Bankası emeklilere öncelikle aldıkları maaşlarına tekabül karşılıksız promosyonlarını verecek. EYT'lilerin merakla beklediği bu kampanyanın detaylarını açıklayacağız. İş Bankası promosyon miktarları şu şekilde:

İş bankası, 3 Bin 500 TL altında aylık alan emekli müşterileri için maaşlarına ek olarak 4 bin 500 TL promosyon verecek, 3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL aralığında aylığı olan müşterileri için aldıkları maaşlarına ek olarak 5 bin 250 TL promosyon ödemesi yapılacak, 7 bin 500 ile 10 bin TL aralığında emekli aylığını alan vatandaşlar için maaşına ek 6 bin 750 TL ödeme imkanı sunulacak, 10 bin TL’den fazla alan vatandaşlar için ise İş Bankası emekli promosyonu olarak 7 bin 500 TL ödeme imkanı sunacak.

Diğer bankalarda ilk olarak 3 yıl taahhüt ile anlaşma yapılıyor. Diğer bankaların yaptığı üzere İş Bankası’nda da emekli promosyonundan yararlanmak için ilk olarak 3 yıl (36 ay) taahhüt ile anlaşma yapılması gerekiyor. Emekli olarak aldığınız maaşınızı 3 sene boyunca İş Bankası’ndan almaya söz verdiğiniz durumunda promosyonunu alabilmektesiniz.

Oğuz Murat Aci kimdir, ne iş yapıyordu? Haberi Görüntüle

ÖDEME DETAYLARI 

Emeklilerde yaşa takılanlar çerçevesinde emeklilik hakkına sahip olan vatandaşlar SGK’ya bildirilen prime aldıkları esas kazançlarının belirlenmesinden sonra TÜFE artışı ile yıllık büyümenin yüzde 30’unun da esas alınması ile maaşları göz önünde bulundurarak belirlenecektir.
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile emekli olmakta olan kişiler için maaşın hesaplanmasından sonra yüzde 1,68 oranında zam da eklenecek. Bu vesile ile bağlanacak olan EYT maaşından sonra dilekçesini vermiş olan emekli vatandaşlar gittikleri bankalara EYT promosyonu için başvuru onayı yapabilecekler. İş Bankası Emeklilikte yaşa takılanlar promosyonu için yeni rakamlardan kendi maaşlarına göre faydalanarak kampanyalardan da yararlanmaya sahip olabilecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading