Yandex Metrica

Evlat nöbeti tutan ailelerden Meral Akşener'e Lütfü Türkkan çağrısı: Partiden atın

Evlat nöbeti tutan ailelerden Meral Akşener'e Lütfü Türkkan çağrısı: Partiden atın

PKK tarafından dağa kaçırıldığı için 796 gündür evlat nöbeti tutan aileler, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrıda bulunarak, şehit yakınına küfür eden Lütfü Türkkan'ın partiden atılmasını istedi.

Gündem

23.01.2024, 18:15

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın dün Bingöl'de şehirde incelemelerde bulunduğu esnada yanına gelip ''HDP ile ne yapoyorsunuz'' diyen şehit yakınına sinkaflı küfür etmiş ve Türkiye'de infiale yol açmıştı. Evlat nöbeti tutan aileler, İYİ Partili Lütfü Türkkan'a tepki göstererek, partinin Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrıda bulundu.

Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Karagöz hakkında karar verildi Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut... Haberi Görüntüle

'VİCDANINIZ VARSA PARTİDEN ATARSINIZ'

Evlat nöbetindeki aileler adına açıklamalarda bulunan Süleyman Aydın, "Biz anneler ve babalar olarak hiçbir zaman yılmadık. Eylemimizin ilk gününden beri Türkiye'nin her yerine çağrı yaptık, gelin bize destek olun dedik bu HDP'nin iç yüzünü ortaya çıkaralım ve dört bir yandan bize destekler geldi acımızı paylaşanlar oldu. Ama maalesef muhalefet partilerinden CHP ve İYİ Parti yanımıza gelmediler. Meral Akşener'e yüzlerce kez çağrı yaptık ama o bir kere bile gelip bize destek olmadı. Dün de gördüğünüz gibi bir şehidimizin ağabeyi sırf HDP'ye destek vermeyin dediği için İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan tarafından ağza alınmayacak küfür ve hakaretler edilmiştir. Şehit ailelerimiz asla yalnız değiller. Biz evlat nöbeti tutan aileler olarak Meral Akşener'den şunu istiyoruz, eğer biraz vicdanınız varsa, şehit ailesine küfür eden Türkkan'ı partiden atarsınız" dedi.

Barzani'den Erdoğan'ın Irak ziyaretine Türkçe mesaj: Ağırlamaktan mutluluk duyuyorum! Barzani'den Erdoğan'ın Irak ziyaretine Türkçe mesaj: Ağırlamaktan mutluluk duyuyorum! Haberi Görüntüle

ŞEHİDİN ANNESİ: ONU AFFETMEYECEĞİM

Lütfü Türkkan'ın küfrüne maruz kalan şehit ağabeyi Tahir Gümren'in annesi Telli Gümren, İYİ Partili vekile tepki gösterdi. Gümren, "Hem oğlumdan hem ailemden özür dileyene kadar onu affetmeyeceğiz, içimiz yanıyor. Bütün çocuklarım dün akşam üzüntüden yemek bile yiyemediler" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading