Yandex Metrica

Evini satıp altın alanları kim yanlış yönlendirdi?

Evini satıp altın alanları kim yanlış yönlendirdi?

Döviz spekülatörü siyasiler ve muhalif basın en çok da vatandaşı mağdur etti. Dövizle ilgili karanlık senaryo çizenlere kulak verenler elindeki parayı dolara yatırdı. Onları manipüle edenler şimdi bu mağduriyet üzerinden yeni bir spekülasyon peşinde.

Gündem

28.01.2024, 21:13

Dolardaki suni yükseliş nedeniyle iktidar hayalleri kuranların çizdiği karanlık resimler vatandaşı da mağdur etti. Doların daha da yükseleceği yorumlarıyla manipülasyona neden olan siyasi ve yorumcular, şimdi de manipülasyonlarını yok sayıp yeni bir mağduriyet üretmeye çalışıyor. 

AYM Başkanvekili Basri Bağcı kimdir? AYM Başkanvekili Basri Bağcı kimdir? Haberi Görüntüle

''EVİNİ SATIP DOLAR ALANLARA YAZIK DEĞİL Mİ?''

Muhalif yayın organları şimdi de, yaşanan dalgalanmanın suni olduğuna dair ekonomi yönetiminden gelen açıklamaları dinlemeyip, karanlık ekonomik yorumalara aldanan, bu nedenle elinde ne varsa dövize yatıranlararak adeta kumar oynayanların yaşadıkları üzerinden yeni bir propaganda söylemi geliştirme peşinde. 

Onlardan biri TELE1 Programcısı Tuncay Mollaveisoğlu oldu. ''Evlerini satıp 17 TL'den dolar alan tanıdıklarım var, böyle binlerce aile var.'' diyen Mollaveisoğlu, doların düşüşüne tepki göstererek ''Dolar 13 liraya düştü, bu insanlar bu gece uyuyamayacak, yazık değil mi?'' yorumunda bulundu. 

Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model Y siparişi nasıl verilir? Tesla'nın fiyatı neden düştü? Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model... Haberi Görüntüle

''ZOR GÜNLERDE KULLANIRIZ DEDİĞİM PARAYLA DOLAR ALMIŞTIM''

Twitter'da dolaşan bir diğer tuhaf paylaşım, bir emeklinin elindeki parayı dolara yatırdığına yönelik mesajdı. ''Emekliyiz. Bugün 17.584'ten 400 dolar almıştım. Zarara girdim. 1 buçuk yıl evvel çektiğim krediden kalan paraydı. Zor anlarda kullanırız diye. İlk yükseldi sevindim tabii şimdi çok zarardayım.'' ifadelerinin yer aldığı o paylaşım tartışma konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading