Yandex Metrica
SON DAKİKA
Evim Yuvan Olsun başvuru ekranı! Evim Yuvan Olsun kampanyasına nereden, nasıl başvurulur?

Evim Yuvan Olsun başvuru ekranı! Evim Yuvan Olsun kampanyasına nereden, nasıl başvurulur?

Kahramanmaraş'taki depremlerin ardından ev sahipleri ve depremzedeleri ortak bir dayanışmada buluşturan Evim Yuvan Olsun kampanyası vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Evim Yuvan Olsun kampanyasına nereden ve nasıl başvurulur? Evim Yuvan Olsun başvuru ekranı sorgulama.

Gündem

03.02.2024, 11:11

Kahramanmaraş ve Hatay'da meydana gelen depremlerin ardından depremzede ve ev sahiplerini buluşturan yeni bir kampanya devreye alındı. Bu kampanya kapsamında Evim Yuvan Olsun kampanyasına nereden, nasıl başvurulur? Sorusu da önem kazandı. Evim Yuvan Olsun kampanyası başvuru ekranı sayfasına ulaşmak isteyen vatandaşlar bu konudaki araştırmalarına devam ediyor.

Ramazan Bayramı tatili başlangıç ve bitiş tarihleri ne? Ramazan Bayramı... Haberi Görüntüle

EVİM YUVAN OLSUN BAŞVURU EKRANI

Evim Yuvan Olsun kampanyası asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinden etkilenen ailelerin sıcak bir yuvaya kavuşturulmasını amaçlamaktadır. Bu kapsamda kampanyaya ev sahipleri 3 ay veya 1 yıl süreyle katılabilir ve evini depremzedelere açabilir. 

Öte yandan, evi olmayan vatandaşlar ise depremzedelere kira desteğinde bulunabilir.

BURAYA TIKLAYARAK >EVİM YUVAN OLSUN KAMPANYASI BAŞVURU EKRANI SAYFASINA ULAŞABİRSİNİZ

Cumhur İttifakı'nın İzmir adayı Hamza Dağ, Murat Kurum'u anlattı: Türkiye... Haberi Görüntüle

EVİM YUVAN OLSUN KAMPANYASINA NASIL, NEREDEN BAŞVURULUR?

Evim Yuvan Olsun kampanyası AFAD ve İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülmektedir. Yukarıda verdiğimiz linke tıklayarak siz de ev sahibi ya da yardımsever olarak Evim Yuvan Olsun kampanyasına katılabilir, depremin yaralarının sarılmasında rol oynayabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading