Yandex Metrica

Evim Yuvam Olsun nasıl başvurulur, kimler başvurabilir? Başvurular nereden yapılıyor? AFAD paylaştı!

Evim Yuvam Olsun nasıl başvurulur, kimler başvurabilir? Başvurular nereden yapılıyor? AFAD paylaştı!

AFAD sosyal medya hesabından deprem etkilenen aileler için Evim Yuvam Olsun kampanyası başvurularının başladığını belirterek kampanya hakkındaki detayları paylaştı. Peki, Evim Yuvam Olsun nasıl başvurulur, kimler başvurabilir? Başvurular nereden yapılıyor? AFAD paylaştı!

Gündem

04.03.2024, 01:46

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen deprem sonrası AFAD kullanılmayan evleri bedelsiz tahsis ederek ya da indirimli fiyatla kiraya vererek ya da kira yardımı yaparak depremzede ailelere destek olmak için başlatılan Evim Yuvam Olsun kampanyası hakkında detayları paylaştı.

DMM'den 'İsrail'in jet yakıtları Türkiye'den gidiyor' iddiasına yalanlama: 'Manipülasyon kampanyalarına itibar etmeyiniz' DMM'den 'İsrail'in jet yakıtları Türkiye'den gidiyor' iddiasına yalanlama: 'Manipülasyon kampanyalarına... Haberi Görüntüle

DEPREMZEDELER YARDIM SEVERLERLE BULUŞUYOR

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Evim Yuvan Olsun kampanyasıyla, depremde evini kaybeden afetzede vatandaşlarımız ile ülkemizin dört bir yanındaki hayırsever vatandaşlarımız buluşuyor! Detaylı bilgi ve başvuru için:> http://evimyuvanolsun.org"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading