Yandex Metrica
SON DAKİKA
Etiler'deki tüp bebek skandalında ikinci perde! Bakın taşıyıcı anneleri nereden seçmişler?

Etiler'deki tüp bebek skandalında ikinci perde! Bakın taşıyıcı anneleri nereden seçmişler?

İstanbul Etiler'deki bir tüp bebek merkezinde yaşanan akılalmaz olaylarda yeni detaylara şoke etti. Çalışanların taşıyıcı anneleri kütüphaneden seçtiği öğenildi.

Gündem

05.03.2024, 20:36

3 Eylül 2021'de Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi'ne (SABİM) akılalmaz bir ihbar gelmesiyle patlak veren olayda, 18 yaş altı veya 18 yaşından büyük kızların taşıyıcı anne olarak kullanıldığına iddia edildi. Ayrıca , Ümraniye çevresinde maddi durumu olmayan kzlara yumurta büyütme ilacı temin edildiği de iddialar arasında...

Eylem Tok ve oğluna ilişkin soruşturmada yeni gelişme: Baba Cihantimur... Haberi Görüntüle

KIZLARI SEÇİP YUMURTALIKLARINI BÜYÜTTÜREREK TÜP BEBEK MERKEZİ'NE YOLLUYORLAR

Bu ilacı kızlara evlerinde 11-12 gün kullandırarak yumurtalıklarını büyüttürüyorlar. KKTC ve Gürcistan'daki tüp bebek merkezleriyle anlaşmalı yerleri var. Kızların tüm masraflarını karşılayıp bu iki ülkeye gönderiyorlar.

Seçimlere son 4 gün! MHP lideri Devlet Bahçeli net konuştu:... Haberi Görüntüle

TAŞIYICI ANNELER KÜTÜPHANEDEN SEÇİLİYOR

Bu akılalmaz iddiaların ardından Takvim’in aktardığı habere göre, tüp bebek merkezi, taşıyıcı anneleri kütüphanelerden seçti. Konuyla ilgili mağdur olanlar konuşma yaptı. O açıklamalardan bazıları şu şekilde:

“Üniversitenin kütüphanesinden ders çalışıyordum. Kampüsten yüzüne aşina olduğum birisi yanıma geldi. Paraya ihtiyacım olduğunu biliyordu. Önce taşıyıcı annelik teklifinde bulundu. Ardından Bodrum’da 5 yıldızlı bir otelde tatil teklif etti. ‘Hayır’ dedim ama başka bir arkadaşım kabul etti.”

Son dakika: Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı Haberi Görüntüle

Kuvvetli fırtına uyarısı! 27 Mart 2024 bugün hava nasıl olacak?... Haberi Görüntüle

PARA İLE KANDIRIP TAŞIYICI ANNELİĞE MECBUR BIRAKIYORLAR

Bir diğer mağdur ise şunları söyledi:

“Yeni mezun oldum yurt dışına gitmek istiyordum. Mezuniyet töreninde tanıştığım biri ‘Gürcistan’da okumak ister misin’ dedi. Hayır istemiyorum dedim. Ardından da ‘Eğer okumak istersen, 5 bin euro hemen hesabında’ dedi. Kabul ettim. Para gelince de durumu anlattılar. Üzerinden uzun zaman geçse de hala şoktayım. Bu kirli işin içinde kim varsa en ağır şekilde cezalandırılsın.”

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading