Yandex Metrica

Ethereum ve AVAX tarihi rekorunu bir kez daha kırdı! SHİB büyük çöküş yaşadı? Kripto para piyasasını neler bekliyor?

Ethereum ve AVAX tarihi rekorunu bir kez daha kırdı! SHİB büyük çöküş yaşadı? Kripto para piyasasını neler bekliyor?

Ethereum'un ve AVAX'ın rekor kırması diğer altcoinlerde yükselişe neden olur mu? SHİB neden düşüş yaşadı? Bitcoin'de son durum ne? Fed'in kararı kripto borsasında ne gibi etkilere yol açtı. Ethereum ne kadar olacak? İşte beklentiler.

Gündem

23.01.2024, 18:14

Ethereum dün akşam saatlerinde 4.665 dolar fiyatlanarak yeni tarihi zirvesini yaptı. Bu sabah ise Ethereum 4.550 dolara çekilerek ufak bir dengeleme yaptı. Diğer yandan, Dün 63.000 doların üzerine tırmanan ve rekor sinyali veren Bitcoin de 62.400 dolara gerileyerek yatırımcılarını yanılttı.

Son dönemlerin konuşulan bir diğer kripto parası SHIBA INU (SHIB) ise günlük yüzde 15 değer kaybederek, yatırımcılarını endişeye sevk etti. Avalanche (AVAX) da 80 doları aştı ve tüm zamanların rekorunu kıran diğer kripto parası türü oldu.

Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin kullanacağı alternatif güzergahlar... Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin... Haberi Görüntüle

ETHEREUM TARİHİ REKORUNU KIRDI

Dün Ethereum'da hızlı bir yükseliş meydana geldi. Akşam saatlerinde dünyanın en büyük ikinci kripto para türü ETH 4.665 dolarla yeni tarihi zirvesini yaşadı.

Rekorun ardından, kar satışlarının da etkisiyle Ethereum bu sabah 4.550 dolara çekilerek ufak bir düzeltme yaşadı.

Dün 63.000 doların üzerini gören Bitcoin'de de benzer şekilde bu sabah itibarıyla hafif bir gerileme yaşandı. Bitcoin son 24 saatte yüzde 0.4 değer kaybederek 62.400 dolara geriledi.

7 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN darbesi! 23 şüpheli yakalandı 7 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN darbesi! 23 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

SOLANA SON BİR HAFTADA YÜZDE 25 DEĞER KAZANDI

Son günlerde en dikkat çekici yükselişlerden birisi ise Solana'da meydana geldi. Solana bugün, günlük yüzde 5 yükseliş yaşadı ve fiyatı 238 doları aştı. Solana son 1 haftada yüzde 25 değer kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Böylece 72 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olarak piyasanın en büyük 4. kripto parası oldu.

Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün hangi dizi ve filmler var? Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün... Haberi Görüntüle

SHIB'TE SERT DÜŞÜŞ! 

Metaverse projelerinin de etkisiyle son 1 ayda yüzde 320 yükselerek yatırımcısını mutlu eden ve inanılmaz karlara neden olan SHIBA INU (SHIB) ise bugün sert bir düşüş yaşadı. SHIB son 24 saatte yüzde 15 değer kaybetti. Toplam piyasa değeri 31.1 milyar dolara gerileyen SHIP böylece ilk 10 kripto para arasındaki yerini kaybetti.

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga mı etti, neden? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga mı etti,... Haberi Görüntüle

AVALANCHE (AVAX) REKOR KIRDI

Günün bir başka rekor kıran ve dikkatleri çeken kripto parası ise Avalanche (AVAX) oldu. AVAX sabah saatlerinde 80.96 dolara yükselerek rekor kırdı. AVAX zirvenin ardından 78 dolara çekilse de günlük yükselişi yüzde 7'yi aştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading