Yandex Metrica

Esnaf gezisine çıkan Babacan bin pişman oldu! Sert tepkiyle karşılaştı

Esnaf gezisine çıkan Babacan bin pişman oldu! Sert tepkiyle karşılaştı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Mersin’de esnaf ziyareti gerçekleştirdiğine bin pişman oldu. Babacan, bir vatandaşın “Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanlış yaptınız” tepkisiyle karşılaştı. Buna yanıt olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Abdullah Gül'ü desteklediğini belirten Babacan'a vatandaş “Binde 1 bile oy alamayacaksınız. 2023'ün galibi Tayyip Erdoğan, boşuna zorlanma” diye cevap verdi.

Gündem

23.01.2024, 18:08

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin il kongresine katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak için Mersin'e geldi. Partililer tarafından karşılanan Babacan, Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen il kongresine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle bayramlaştı! Devlet Bahçeli, Özgür Özel, Meral Akşener... Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle bayramlaştı! Devlet Bahçeli, Özgür Özel, Meral... Haberi Görüntüle

“BEN ABDULLAH GÜL'Ü DESTEKLEDİM”

Kongreden sonra kent merkezinde bulunan Zafer Çarşısı'nda esnafı ziyaretinde bulunan Babacan, burada bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Babacan'ı Cumhurbaşkanlığı seçimi esnasında Erdoğan'a yanlış yapmakla suçlayan şahıs, sert sözlerle tepkisini ifade etti. Ardından Babacan, “Ben Abdullah Gül'ü destekledim aday olsun diye. Önce ona destek verdim, o 'Ben olmuyorum' deyince gittim Tayyip Erdoğan'a imza attım” dedi.

AK Parti'de bayramlaşma! Umut olmaya devam edeceğiz! AK Parti'de bayramlaşma! Umut olmaya devam edeceğiz! Haberi Görüntüle

“2023'ÜN GALİBİ TAYYİP ERDOĞAN, BOŞUNA ZORLANMA”

Tepkili vatandaş ise, “Ben biliyorum kardeşim. Ben AK Partiliyim. O dünya liderinin ben hayranıyım. Sizi Maliye Bakanı yaptı, Tayyip Erdoğan'a yanlış yaptınız. Binde 1 bile oy alamayacaksınız. 2023'ün galibi Tayyip Erdoğan, boşuna zorlanma” diye yanıt verdi. Vatandaş, partililer tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading