Yandex Metrica
SON DAKİKA
Eski danışmanı Meral Akşener'in gizli planını deşifre etti: O ismi CHP'nin başına getirecek

Eski danışmanı Meral Akşener'in gizli planını deşifre etti: O ismi CHP'nin başına getirecek

İYİ Parti'den istifa eden Meral Akşener'in eski danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Meral Akşener'in gizli planını deşifre etti. Hasan Sami Özvarinli'nin iddiasına göre, ''Meral Akşener CHP'yi dizayn edecek. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerine Ekrem İmamoğlu'nu CHP'nin başına getirecek. İYİ Parti'yi ise gelecekte Buğra Kavuncu'ya bırakma planı var'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 21:00

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in eski danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli, sosyal medya hesabı Twitter'dan önemli iddialarda bulundu.

M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında intihar mı oldu? Mecidiyeköy metro durağında... Haberi Görüntüle

AKŞENER'İN GÖNLÜNDE İMAMOĞLU VARDI

''Meral Akşener'in ilk günden itibaren tek ve yegane cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'ydu. Bunu da bize defalarca deklare etti.'' diyen Hasan Sami Özvarinli, şunları kaydetti;

''O süreçte İYİ Parti grup başkanlığını yapan ve Meral Akşener'e en yakın isimlerden birisi olan İsmail Tatlıoğlu bile Mansur Yavaş'ın önde çıktığı bir anket üstünden yaptığımız sohbet esnasında, Mansur(HDP seçmenini kasten) denenmemiş bir aday ama Ekrem İmamoğlu İstanbul seçimlerinde denenmiş bir aday O yüzden Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayımız olmalıdır şeklinde bizlere telkinde bulundu.

Acun Ilıcalı, GSTV Youtube kanalını satın mı aldı? Acun Ilıcalı... Haberi Görüntüle

SON DAKİKA! Dışişleri Bakanlığından Belçika'daki olaylara ilişkin açıklama: Soruşturma başlatıldı Haberi Görüntüle

''MERAL AKŞENER CHP'Yİ BÖLECEK''

Sosyal medya hesabından iddialarına devam eden Hasan Sami Özvarinli, ''Süreç farklı gelişince bu sefer Ekrem İmamoğlu'nun Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı gündeme geldi. Ekrem İmamoğlu CHP genel başkanlığını alamaz ise aynı Meral Akşener'in MHP'de yaptığı gibi yapacak, o da Cumhuriyet Halk Partisi'ni bölecektir. Solda yeni bir parti kuracaktır bunun da tüm desteğini üst akıl ve Meral Akşener verecektir.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç kızı böyle teselli etti: Ağlama yahu bizi... Haberi Görüntüle

''YENİ PARTİ İLE İTTİFAK YAPACAK''

Üst aklında hem sağda hem solda jendine ait partiler istediğine dikkat çeken Hasan Sami Özvarinli, ''İYİ Parti de kurulacak olan bu yeni parti ile ittifak yapacaktır. Üst akıl hem sağda hem solda tamamiyle kendine ait partiler istemektedir. Ele geçiremedikleri zaman yeni bir parti kurup böleceklerinden herkes emin olabilir...'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading