Yandex Metrica
SON DAKİKA
Eski CHP'li vekil Mehmet Ali Çelebi'den 6'lı masaya sert sözler! 

Eski CHP'li vekil Mehmet Ali Çelebi'den 6'lı masaya sert sözler! 

HDP ile yakınlığından dolayı CHP’den istifasını açıklayan Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz net! Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim!" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 19:38

CHP’nin HDP'ye karşı tutumundan rahatsız olduğu için zehir zemberek bir mektupla istifasını açıklayan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, son paylaşımlarında yine CHP'nin HDP’ye olan tavrına net bir şekilde gösterdi.

CHP'den istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Memleket Partisi'ne geçmiş, bir süre sonra bu partiden de istifa ederek Bağımsız İzmir Milletvekili olmuştu. Çelebi, 2 Temmuz 2022'de ise sosyal medya hesabından altılı masaya yönelik 20 soru sıralamış ve Cumhur İttifakı'nın Millet İttifakı'ndan daha güvenilir olduğunu söylemişti.

23 Mart Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara mitingi saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

"PKK-ÖCALAN SEVERLERİN HOŞ GÖRÜLDÜĞÜ DENKLEMLERLE İŞİM OLMAZ"

6 masa henüz bu sorulara cevap vermemişken Çelebi sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaptı. Çelebi, "Asker kökenli bir vekilim. Silahlı Kuvvetlerimizin namuslu ellerinde yetiştim. Birçok devre arkadaşım şehit oldu. 40 bin vatan evladımız boşuna toprağa düşmedi. PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz net! Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim!" ifadelerini kullandı.

Asgari ücretlilere bayram jesti! 8.217 TL ek ödeme! Bayramda çalışanlar... Haberi Görüntüle

AK PARTİ'YE Mİ GEÇECEK?

Öte yandan Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, TBMM’deki odasında İYİ Parti'den istifa ederek AKP'ye geçen Balıkesir Milletvekili İsmail Ok’u ağırladı. Bu görüşmenin ardından Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye geçeceği iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading