Yandex Metrica
SON DAKİKA
Eski Bakandan olay sözler: Meral Akşener FETÖ'nün mektubunu getirdi

Eski Bakandan olay sözler: Meral Akşener FETÖ'nün mektubunu getirdi

Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, DYP'de olduğu dönemde Başbakan Tansu Çiller'e FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in bir mektubunu getirdiğini, ancak kabul edilmediğini söyledi.

Gündem

23.01.2024, 20:50

14 Mayıs'ta yapılacak tarihi seçimlere sayılı günler kaldı. Milyonlarca insan sandık başına gidip ülkeyi hangi liderin yöneteceğine karar verecek.

Seçimlere kısa bir süre kalırken Eski Sağlık Bakanlarından Kazım Dinç'ten çok konuşulacak açıklamalar geldi.

Sabah gazetesine konuşan Eski Sağlık Bakanlarından Kazım Dinç, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, DYP'nin iktidarda olduğu dönemde Başbakan Tansu Çiller'e FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in bir mektubunu getirdiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Kazım Dinç, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, DYP'de olduğu dönemde Başbakan Tansu Çiller'e FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in bir mektubunu getirdiğini, ancak kabul edilmediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinsi saldırılara karşı benzer bir duruş sergiliyoruz Haberi Görüntüle

''O ZAMANLAR 'ABİCİĞİM' DERDİ''

Kocaeli'de yaşayan Kazım Dinç, bir Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaşadıklarını şu şekilde anlattı;

"Akşener 1994'te DYP'den belediye başkan adayı oldu, kaybetti. O zamanlar 'Abiciğim' derdi. Bakanlar Kurulu'ndan çıktım. O sırada yanıma geldi, Tansu Hanım'la görüşmek istediğini, görüşemediğini söyledi. Tansu Hanım'ın yanına gittim.'' 

Efe Tapmaz kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Efe Tapmaz'a telefon! Haberi Görüntüle

Son dakika: İstanbul'da patlama! Ekipler bölgede Haberi Görüntüle

FETÖ'NÜN MEKTUBUNU GETİRMİŞ

Sözlerine devam eden Kazım Dinç, ''Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Meral Akşener sizinle görüşmek istiyor dedim. Bana 'Bırak o kadını sayın Dinç' dedi. İndim aşağıya, Tansu Hanım seninle görüşmek istemiyor dedim. Başladı ağlamaya. Koltuğunun altında da mavi bir dosya var. Dedim 'dosyayı ver.' 'Veremem' dedi. 'Niye veremiyorsun, ne var içinde' dedim. Sonra 'Hocaefendinden mektup getirdim' dedi." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading