Yandex Metrica
SON DAKİKA
'Eşcinsellik doğuştandır' yalanına bilim adamlarından tokat gibi cevap: Bu yönde hiçbir kanıt yok

'Eşcinsellik doğuştandır' yalanına bilim adamlarından tokat gibi cevap: Bu yönde hiçbir kanıt yok

Eşcinsel dürtülerin doğuştan geldiği propagandasını yapan LGBT sapkınlarını bilim adamları yalanlıyor: Eşcinsellik doğuştan gelmez, kimse eşcinsel doğmaz. Eşcinsellik geni diye bir şey yok. Sorun genellikle aile ile ilgili...

Gündem

01.03.2024, 09:59

ABD ve bazı Avrupa ülkelerince bir program dahilinde desteklenen LGBT sapkınlığı giderek daha da görünür hale geliyor. Toplumu ayakta tutan aile kurumu başta olmak üzere insanların tüm manevi dinamiklerini tahrip etmeyi hedefleyen eşcinsel lobiler, çocukları dahi cinsiyetsiz hale getirmek istiyor. Kendi sapkınlıklarını normal göstermek için sık sık etkinlikler ve yürüyüşler düzenliyorlar. 

Sözde 'onur günü' adı altında kameraların önüne geçerek her türlü ahlaki değerden yoksun olduklarını gururla haykıran bu kitle, eylemlerini daha geniş bir tabana yayabilmek için 'onur günü'nü önce 'hafta'ya sonra da haziran ayı geneline yaymaya çalıştı. 

Kendilerini LGBT olarak tanımlayan sapkınlar, cinsel yönelim bozukluklarının genellikle doğuştan geldiğine inanıyor. Onlara göre bazı erkekler aslında kadın olarak yaratıldı, bazı kadınlar ise erkek... Konuyu geniş bir araştırmayla ele alan Yeni Şafak gazetesi, LGBT lobisinin yalanlarını bizzat bilim adamlarının ağzından ortaya döktü. Zira konunun uzman isimleri eşcinselliğin genetik olduğuna yahut doğuştan geldiğine ilişkin hiçbir bilimsel kanıt bulunmadığını söylüyor. 

Rusya ile NATO savaşa mı giriyor? Rus füzesi NATO hava... Haberi Görüntüle

EŞCİNSELLİK GENİ DİYE BİR ŞEY YOK

Ürolog Prof. Dr. Zeki Bayraktar, eşcinselliğin doğuştan geldiğine dair iddiayı yalanlayarak şunları kaydetti:

"2019 yılında bu konuda yapılmış en kapsamlı yayın Science Dergisi'nde yayınlandı. Amerika, İngiltere ve Kanadalı bilim adamları öncülüğünde yapılan ve yaklaşık 500 bin kişinin genetik verileri ve cinsel yönetimleri incelendi ve şu sonuç ortaya çıktı. Eşcinsellik geni diye bir şey yoktur. Genetik faktörler, cinsel yönelimler ve cinsel davranışlarda belirleyici değildir."

"6 aylık bir bebek kendisinin erkek mi kız mı olduğunu bilebilir mi? Bu bilinç ne zaman oluşmaya başlıyor? Bir yaşından itibaren oluşuyor. Bir çocuk annesi ve babasıyla özdeşim kuramazsa ergenlik döneminden sonra büyük oranda eşcinsel veya transseksüel oluyorlar."

SONAR son anket sonuçlarını paylaştı! Üsküdar'da Hilmi Türkmen fark attı! Haberi Görüntüle

EĞER BABA YOKSA... GÜNÜMÜZÜN BÜYÜK PROBLEMİ!

Türkiye'nin ünlü psikiyatrlarından Prof. Dr. Sefa Saygılı, LGBT olgusuna ilişkin şu bilgileri veriyor:

"Kimse eşcinsel doğmaz. Bu daha sonra ortaya çıkar. Eşcinsellikle ilgili hormonal, genetik, kromozomal bir farklılık yoktur. Bu tamamen kişinin yönelimidir. Bu normalden bir sapmadır. Fıtrata uygun bir durum değildir. Yaradılışa aykırıdır. Eğer baba yoksa, özellikle günümüzde büyük bir problem bu, boşanmalar artıyor, anne-baba evlilik olmadan gayrimeşru çocuklar artıyor, burada da çocukları yüzde 70-80 oranında anneler büyütüyor. Eskisi gibi kardeşler de fazla değil, geleneksel aileler yok. Yani baba olmadığı zaman yerini alacak büyük baba, dayı, abi gibi şeyler de yok. Çocuk bir erkek modeli göremediği için kimliğini annesine bakarak, ona benzeyerek geliştiriyor."

Bakan Uraloğlu 2024 şubat ayı rakamlarını açıkladı! Havayolu "rekor" dedi Haberi Görüntüle

EŞCİNSELLİK SONRADAN ÖĞRENMEYLE İLGİLİ

Prof. Dr. Nevzat Tarhan, LGBT lobisinin iddialarını şöyle yalanlıyor:

"Eşcinsellik kesinlikle doğuştan değil, sonradan öğrenme ile ilgili sosyal bir sorundur. Bir çocuk 3 şeyi örnek alır: Anneyi, babayı, bir de anne-babanın ilişkisini. Bu üçü bir ailede sağlıklıysa çocuk böyle durumlarda yanlış rol model seçmeye yönelmez. Freud'un önemli bir tespiti var: Aşırı koruyucu sevgi veren dominant bir anne, baskın bir anne ve zayıf, uzak, babalık rolü yapmayan bir baba varsa, çocukta bunun cinsel kimlik bozukluğuna, cinsel patolojiye neden olacağını söylüyor. Bazı kız çocukları ise babayla özdeşim kuruyor. Çocuk için erkek gibi davranmak, öğrenilmiş davranışı oluyor."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muhsin Yazıcıoğlu mesajı Haberi Görüntüle

BÜYÜK BİR İNSANLIK TRAJEDİSİ 

Psikiyatrist Dr. Mustafa Merter ise sevgi ortamında büyüyen çocukların LGBT tehlikesinden korunacağına vurgu yapıyor. Merter, "Çocukla beraber müşterek iki tarafın da haz alacağı bazı aktiviteler... Mesela erkek çocuk babayla özdeşleşeceği şeyler ister. Ne yapacaksın? Onun sevdiği sporu mesela babası beraber yapabilir" diyor" ifadelerini kullandı. 

"Zürih'te eşcinsel bir hastam şimdiye dek 500'ün üzerinde ilişki yaşadığından bahsetmişti. Ben 'nasıl olur' dedim. 'Her gün umumi tuvalete gidip birkaç kişiyle birlikte olursanız olabiliyor' demişti. Bu büyük bir doyumsuzluğun ifadesidir" diyen Merter, durumun büyük bir insanlık trajedisi olduğunu belirterek, "Bu bize anlatılmak istenen özgürlük mözgürlük gibi şeylerle uzaktan yakından ilgili değil" diye konuştu. 

LGBT konusunda küresel bir propaganda yapıldığına dikkat çeken Merter, "Hakikatlere hiç uymuyor bu propaganda. Niye yapılıyor bütün bunlar o da ayrı hikaye ama artık bunun yanlış olduğunun anlatılması gerekiyor" açıklaması yaptı. 

Valilik beklenen kararı duyurdu: Hakkari'de eğitime ara verildi Haberi Görüntüle

'EŞCİNSELLİK DOĞUŞTANDIR' YALANI NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading