Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erzincan ve Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Erzincan ve Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberleri... Erzincan'da buzlanmanın etkisiyle birlikte yolcu otobüsünün devrildi. İlk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 21 kişi yaralandı. Bir kaza haberi de Yozgat'tan geldi. Yozgat'ın Yerköy ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında 1 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Şanlıurfa'dan Trabzon'a giden ve henüz sürücüsü belirlenemeyen yolcu otobüsü Erzincan-Sivas kara yolu Kızıldağ mevkiinde kaza yaptı.

Kar, tipi ve buzlanmanın etkili olduğu Erzincan-Sivas kara yolunun Kızıldağ mevkisinde saat 04.00 sıralarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi.

Eylem Tok ve oğlu iade edilecek mi? Bakan Tunç açıkladı:... Haberi Görüntüle

2 ÖLÜ 21 YARALI

Korkunç kaza da ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 21 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, AFAD, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta Allah'ın izni ile bunları emekli edeceğiz! Haberi Görüntüle

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Refahiye ve Erzincan'daki hastanelere kaldırıldı.

Kendisini rahatsız eden adamı tekme tokat dövdü: Osmanlı tokadını yapıştırdım Haberi Görüntüle

YOLCU OTOBÜSÜ KALDIRILDI

Yoğun karın etkili olduğu bölgede yolcu otobüsü yapılan çalışmaların ardından kaldırılırken karayolunda ulaşım kontrollü şekilde sağlanıyor.

Son dakika... Şehitlerin kanı yerde kalmadı: Metina, Zap, Hakurk, Gara... Haberi Görüntüle

BİR KAZA DA YOZGAT'TA

Öte yandan bir kaza da Ankara- Yozgat karayolu, Yozgat ili Yerköy ilçesi 100. Yıl Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Sivas'tan hareket edip Ankara'ya gitmekte olan Ş.Y.  idaresindeki 58 FK 010 plakalı yolcu otobüsü, kar ve buzlanma nedeniyle kontrolü kaybederek yoldan çıktı. İlk belirlemelere göre devrilen otobüsteki 1 yolcu hayatını kaybetti, 25 yolcu yaralandı. Yaralılar Yozgat'daki hastanelere kaldırıldı. 


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading