Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ersan Şen, Kılıçdaroğlu için açtı ağzını yumdu gözünü: Siyasi mevta!

Ersan Şen, Kılıçdaroğlu için açtı ağzını yumdu gözünü: Siyasi mevta!

Muhalefete yakınlığıyla tanınan hukukçu Ersan Şen, katıldığı bir televizyon programında ısrarla istifasını vermeyen Kemal Kılıçdaroğlu için açtı ağzını yumdu gözünü. Kılıçdaroğlu'nun artık siyasi olarak işinin bittiğini söyleyen Ersan Şen, "Kılıçdaroğlu ölü alandan canlı sonuç almaya çalışıyor. Sayın Kılıçdaroğlu'nun işi bitmiştir. Siyasi mevtadır an itibarıyla, hiçbir karşılığı yok." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:59

28 Mayıs seçimi sonrası hezimete uğrayan CHP'nin tüm MYK'sı istifa ederken Kemal Kılıçdaroğlu, 'mücadele edeceğim' diyerek koltuğu bırakmayacağını ifade etti. Kemal  Kılıçdaroğlu'na CHP ve birçok isimden istifa çağrısı gelsede hiçbir çağrıyı dikkate almadı. Kılıçdaroğlu'na tepki son olarak CHP'ye yakınlığıyla bilinen hukukçu Ersan Şen'den geldi.

22 Mart Hakkari'de okullar tatil mi? Cuma günü kar tatili... Haberi Görüntüle

"KILIÇDAROĞLU'NUN HİÇ BİR KARŞILIĞI YOK"

Katıldığı bir televizyon programında konuşan hukukçu Şen, Kılıçdaroğlu'nun 'siyasi mevta' olduğunu ifade etti.  Kılıçdaroğlu'nun işinin bittiğini de söyleyen Şen, CHP'ye gönül verenlerin gerekirse yeni bir parti kurma çalışmalarına başlaması gerektiğini ifade etti.

Kaftancıoğlu'ndan 'para sayma' rezaletini kendisine yıkmaya çalışan değişimcilere tepki: Adresi... Haberi Görüntüle

"CHP'DE DEĞİŞEN BİRŞEY YOK

CHP'nin yeni MYK listesini de yorumlayan Şen, "MYK'yı değiştirsen ne olur. Altılı masayı sen kurdun, adayı sen belirledin. MYK'yı istediğin zaman değiştiriyorsun. Buradan bir demokrasi bekleyemezsin, çıkmaz. Türkiye'nin en önemli sorunu; gelen gitmiyor. CHP'de değişen bir şey yok, bu ülkede 2 haftada 3 seçim kaybettin." dedi.

Son dakika: İstanbul'da hissedilen deprem meydana geldi Haberi Görüntüle

"ÖLÜ ALANDAN CANLI SONUÇ ALMAYA ÇALIŞIYOR"

Ersan Şen'in konuyla ilgili şu açıklamada bulundu; Sayın Kılıçdaroğlu ölü alandan canlı sonuç almaya çalışıyor. Sayın Kılıçdaroğlu'nun işi bitmiştir. Siyasi mevtadır an itibarıyla, hiçbir karşılığı yok. Eğer kaybetmek istiyorlarsa bundan sonra da bu CHP kötü olduğu için değil, CHP'ye gönül verenler kötü olduğu için değil. Sayın Kılıçdaroğlu orada kaldıkça muhalefet adayına oy atacak seçmeni bulamazsın. Bu ısrar devam ederse CHP'ye gönül verenlere partiyi ele geçirip zihniyet değişimine gidemiyorlarsa yapmaları gereken en önemli önerim başka bir parti kurmaları.

Bayrama denk gelen 2. ara tatil ne zaman, hangi tarihte?... Haberi Görüntüle

"2 HAFTADA 3 SEÇİM KAYBETTİN"

Belki bu çok sancılı olacak ama MYK değişimine bakıyorsunuz asla bir değişim yok. MYK'yı değiştirsen ne olur. Altılı masayı sen kurdun, adayı sen belirledin. MYK'yı istediğin zaman değiştiriyorsun. Buradan bir demokrasi bekleyemezsin, çıkmaz. Türkiye'nin en önemli sorunu gelen gitmiyor. CHP'de değişen bir şey yok, bu ülkede 2 haftada 3 seçim kaybettin. Yapma ya acı bu millete ya. Böyle bir şeyin karşılığı yok ya. Niye inatlaşıyorsun yani?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading