Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Erk Acarer'den '1,5 tonluk dolar' senaryosu! Mesajın altına yazılanlar pes dedirtti!

Erk Acarer'den '1,5 tonluk dolar' senaryosu! Mesajın altına yazılanlar pes dedirtti!

Türkiye'de en uçuk senaryolara bile inanmaya hazır bir kitle olduğu gerçeği, firari casusluk sanığı Erk Acarer'in son paylaşımıyla bir kez daha anlaşıldı. İşte Acarer'in evlere şenlik senaryosu ve sonrasında yaşananlar...

Gündem

22.03.2024, 13:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 Aralık akşamı açıkladığı 'döviz garantili TL mevduatı' kararı 'dolar' kabusunu bir anda yok edince devreye yine Binbir Gece Masalları girdi. Hem FETÖ'cüler hem de casusluk sanığı firariler doları tepetaklak eden tarihi başarıyı karalamak için birbirinden ilginç hikayeler yazmaya başladı. Bunların en dikkat çekeni ise Sedat Peker'in ulak olarak kullandığı Erk Acarer'e servis ettirilen '1,5 ton nakit' iddiası oldu. 

İstanbul Havalimanı'nda çekildiği iddiasıyla bir görüntü paylaşan firari casusluk sanığı Erk Acarer, fotoğrafın altına şunu yazdı: "İstanbul Yeni Havalimanı, Çelebi Kargo binası, İthalat gümrüklü alan... 1.5 ton ağırlığında çuvallar. Gözen Güvenlik teslim aldı. İçleri Dolar dolu. Torbaların üstünde Merkez Bankası yazıyor. İddiaya göre, uçak dün akşamüstü BAE'den geldi. Ülke satılıyor, halaya devam."

Bakan Bayraktar'dan İliç maden sahasındaki çalışmalara ilişkin açıklama: Önceliğimiz hiç... Haberi Görüntüle

O MESAJIN ALTINA ÜŞÜŞTÜLER 

Doların düşmesinden ve Türk ekonomisinin nefes almasından rahatsız olan kim varsa sosyal medyada bu mesajın altına üşüştü. Binlerce kez paylaşılan fotoğraftaki 'poşetlerde' gerçekten ABD Doları olduğu ileri sürüldü. Acarer, para destelerinin 1,5 ton ağırlığında olduğu bilgisinden o kadar emindi ki, kendisine itiraz edenlere bir süre bozuk attı. 

Türk ekonomisinin panelvan bir araç içerisinde getirilip 'özel güvenliğe' teslim edilmiş poşetlerle düzeldiği iddiası, Erk Acarer ve ona inananların zeka düzeyine ilişkin büyük soru işaretlerine neden oldu. Para transferlerinde özel güvenlik şirketlerinin bir yıldan fazla süredir kullanılmadığını, ayrıca güvenlik firmalarının fotoğraftaki üniformaları artık giymediğini ve ülkeler arası transferlerde paketin direkt aprondan alınıp kapı önündeki zırhlı araca götürüldüğü gerçeklerini Acarer ve takipçileri tabii ki önemsemedi. 

8 ilde DEAŞ operasyonu! Bakan Yerlikaya 'Bozdoğan-16' operasyonunu duyurdu: 40... Haberi Görüntüle

SEBZE HALİNE PIRASA İNDİRİR GİBİ...

Erk Acarer'in mesajıyla alay eden bir Twitter kullanıcısının şu paylaşımları ise yoğun ilgi topladı: 

"Erk Acerer denen şahıs ortaya bu fotoğraf üzerinden bir iddia atmış. Fotoğraftaki çuvallar BAE'den gelen 1,5 ton ağırlığında dolarla doluymuş. Şimdi hep beraber fotoğrafı inceleyelim. Varsayalım ki burada Türkiye tarihinin en büyük nakit para transferi yapılıyor."

"Yine iddiaya göre bu çok gizli bir operasyon o kadar gizli ki Merkez Bankası torbalara BİM poşeti gibi ismini yazmış. Tabi biz bu mesafeden torbaların üzerini okuyamıyoruz ama Erk Acarer okumuş. Merkez Bankası BAE'ye önden poşet göndermiş olmalı, parayı o poşetlere koymuşlar."

"T.C tarihinin en gizli nakit transferi operasyonunu 5 bin lira maaş alan Özel güvenlikçi dayılara yaptırmışlar. Ortada MİT'ten, emniyetten kimse yok. 1.5 milyar doları sebze haline pırasa indirir gibi indirmiş amcalar. Hiçbir güvenlik önlemi de almamışlar."

"Düşünsenize ortada 1.5 milyar dolar var ama özel güvenlikçilerin hepsi paraya sırtını dönmüş. Erk Acarer'e göre bu mümkün. Kadrajın sağında mavi gömlekli, solunda da deri ceketli bir şahısın parçası girmiş, fotoğrafı çeken kişiyle birlikte 3 kişi gizli MİT operasyonunu izliyor."

"Şimdi Erk Acarer'in iddiasını tekrar yazalım. TC hükümeti, üzerinde Merkez Bankası yazan torbalarla BAE'den gelen 1,5 milyar doları, 60 yaşındaki özel güvenlikçi dayılara taşıttı, MİT ve emniyet ortada yoktu, bu olayı izleyen üç sivil de fotoğraf çekip Erk Acarer'e ulaştırdı."

"1.5 milyar doların ne kadar yer kaplayacağı konusunu ise hiç açmıyorum. Bu adamlar muhalefetin en afilli gazetecileri. Bunları adam yerine koyup dinliyor işte muhalefet. Üzerinden zaman geçince bu olayı gerçekmiş gibi anlatacaklar emin olun."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading