Yandex Metrica
SON DAKİKA
Eren Erdem ile ilgili haber yapan Şükrü Sak hapse giriyor

Eren Erdem ile ilgili haber yapan Şükrü Sak hapse giriyor

Gazeteci Şükrü Sak, FETÖ’ye yardım ve yataklıktan yargılanan eski CHP Milletvekili Eren Erdem’in kendisine hakaret ettiği iddiasıyla açtığı dava nedeniyle hapse giriyor. Mahkeme Şükrü Sak'a 2 ay 27 gün hapis cezası verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sak "Cezaevine giriyorum, Elveda basın özgürlüğü" ifadesini kullandı.

Gündem

27.01.2024, 03:12

Gazeteci Şükrü Sak, eski CHP Milletvekili Eren Erdem'in şikayeti üzerine hapse giriyor. Karşı gazetesinde Eren Erdem ile birlikte çalışan Emre Erciş, Erdem ile ilgili sosyal medya hesabında çok sert açıklamalar yapmıştı. Şükrü Sak bu açıklamaları köşesine taşımış, Eren Erdem'e sorular yöneltmişti. Eren Erdem o yazı nedeniyle Gazeteci Şükrü Sak’a “kamu görevlisine hakaret” iddiasıyla dava açtı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP-DEM gizli iş birliği içinde Haberi Görüntüle

İTİRAZ ETTİ, DAVA YENİDEN GÖRÜLDÜ

Ankara 22'nci Asliye Ceza mahkemesinde görülen davada, Şükrü Sak için 14 ay hapis cezası kararı verilmişti. Sak karara itiraz ederek istinafa başvurdu. İstinaf mahkemesinin kararı usûlden bozması üzerine, yeniden görülen davada hapis kararı çıktı. 

Mahkeme Gazeteci Şükrü Sak'a 2 ay 15 gün hapis cezası verdi. 

31 Mart Antalya'da otobüsler bedava mı? Seçim günü otobüs, metro... Haberi Görüntüle

''BANA DAVA AÇAMADIĞI İÇİN SANA AÇTI''

Eren Erdem ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan gazeteci Emre Erciş, Şükrü Sak’a “Bana dava açamadığı için sana açtı. Benim söylediklerimle ilgili bütün belgeler elimde var, kendisi de biliyor. Bana dava açamaz” demişti.

İstanbul'da yine aynı manzara! Metrobüs arızalandı, metrelerce kuyruk oluştu! Haberi Görüntüle

''ELVEDA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ''

Mahkemenin kararı açıklamasının ardından Şükrü Sak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. ''Cezaevine giriyorum...'' diyen Sak ''Elveda basın özgürlüğü! Görüşürüz...'' ifadesini kullandı.

Ömer Kerkez kimdir? 3. Hukuk Dairesi Başkanı nereli? Haberi Görüntüle

HAPİS KARARINA TEPKİ BÜYÜK

FETÖ’ye yardım ve yataklıktan yargılanan eski CHP Milletvekili Eren Erdem’in, açtığı dava sonucu verilen hapis kararına sosyal medyada tepki var. 

GAZETECİLER SESSİZ

FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerine açık destek veren gazetecileri bile savunan basın meslek örgütleri, Gazeteci Şükrü Sak’ın aldığı haksız mahkumiyet kararına sessiz. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading