Yandex Metrica

Erdoğan’dan alkol zammına tepki gösterenlere yanıt!  “Aç sefil geziyor ama...”

Erdoğan’dan alkol zammına tepki gösterenlere yanıt!  “Aç sefil geziyor ama...”

Alkol ve sigara karşı kullanımına karşıtlığı ile bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, alkol ve sigaraya gelen zamlar sonrası tepki gösterenlere sert çıktı. Erdoğan, Alkol ve sigarada vergiyi devamlı artırıyoruz, bundan dolayı çok rahatsızlar. Yani suluda artırıyoruz hem de sigarada falan artırıyoruz. Fakat hayret. Aç sefil geziyor ama rakıyı, birayı almaktan geri durmuyorlar." diyerek tepkisini ortaya koydu.

Gündem

23.01.2024, 19:20

Alkol ve sigara karşı kullanımına karşıtlığı ile bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, alkol ve sigaraya gelen zamlar sonrası tepki gösterenlere sert çıkarak, "Alkol ve sigarada vergiyi devamlı artırıyoruz, bundan dolayı çok rahatsızlar. Yani suluda artırıyoruz hem de sigarada falan artırıyoruz. Fakat hayret. Aç sefil geziyor ama rakıyı, birayı almaktan geri durmuyorlar." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, alkole gelen zamlar hakkında da açıklamalarda bulundu. Dünya Tütünsüz Günü için düzenlenen gençlik buluşmasında gençlerle sigaranın zararlarına ilişkin konuşan "Alkol ve sigarada vergiyi devamlı artırıyoruz, bunda dolayı çok rahatsızlar. Yani suluda artırıyoruz hem de sigarada falan artırıyoruz. Fakat hayret. Aç sefil geziyor ama rakıyı, birayı almaktan geri durmuyorlar. 'Yeter ki alayım' diyor" diyerek alkol ve sigara içenlere tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, alkol ve sigara konusunda vatandaşları uyarak içmemeleri tavsiyesinde bulunuyordu.

Erdoğan, "Nargile sigaradan daha az zararlı değil. Tam aksine daha çok zararı var. Bu zarardan da milletimizi kurtarmak için inşallah bazı hazırlıklar yapıyoruz. Çünkü onu da başarmamız lazım." diyerek nargile hakkında da görüşlerini paylaştı.

Yargıtay'dan emsal karar çıktı: Tüm emeklileri ilgilendiriyor Yargıtay'dan emsal karar çıktı: Tüm emeklileri ilgilendiriyor Haberi Görüntüle

ERDOĞAN: “FIRSAT VERMEYECEĞİZ”

Elektronik sigara hakkında da konuşan Erdoğan, şunları söyledi: "Bunların hepsi aldatmaca. Hepsi nasıl para kazanırız, bunun yolları. Elektronik sigara denilen öbüründen farklı değil. Hem keseye hem vücuda zarar veriyor. Fırsat vermeyeceğiz, elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading