Yandex Metrica

Sitede Ara

Erdoğan paylaştı: İşte Türkiye Yüzyılı'nın sembolü o makaslar!

Erdoğan paylaştı: İşte Türkiye Yüzyılı'nın sembolü o makaslar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Türkiye Yüzyılı’ vizyon belgesi konuşması öncesi, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir mesaj yayınladı. Bugüne kadar açılan tesislerin kurdele kesim törenlerinde kullanılan Cumhurbaşkanlığı Makas Koleksiyonuna ilişkin bir videonun yer aldığı mesajda Erdoğan, ''milletimize hizmet yolculuğumuzu Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkaracağız.'' ifadelerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Türkiye bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyon belgesine kilitlendi. Program öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir mesaj yayınladı. 

“Türkiye Yüzyılı” içerikli mesajında Erdoğan, bugüne kadar açılan tesislerin kurdele kesim törenlerinde kullanılan Cumhurbaşkanlığı Makas Koleksiyonuna yer verdi. Mesajda koleksiyonu konu alan film yer aldı.

Külliye'de renkli kareler! Cumhurbaşkanı Erdoğan ikramlar gelmeden kimseyi bırakmadı Külliye'de renkli kareler! Cumhurbaşkanı Erdoğan ikramlar gelmeden kimseyi bırakmadı Haberi Görüntüle

''HİZMET YOLCULUĞUMUZU ZİRVEYE ÇIKARACAĞIZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımda, “Biz siyaseti ülkemiz için eser üretmek, milletimize hizmet etmek için yapıyoruz. İnşallah milletimize hizmet yolculuğumuzu Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkaracağız.'' ifadelerine yer verdi. 

Yargıtay 20'nci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam edilecek! Yargıtay 20'nci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam... Haberi Görüntüle

1200'Ü AŞKIN MAKAS TÜRKİYE YÜZYILI'NIN DA SEMBOLÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaştığı video, İletişim Başkanlığınca “Yüzyıllık Hayaller, Asırlık Projeler” temasıyla başlatılan “Türkiye Yüzyılı” serisinin ikinci filmi. Filmde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminden başlayarak bugüne kadar, tesislerin açılışını yaparken kullandığı makas ve kurdeleler yer alıyor. 

1200’ü aşkın tesis açılışında kullanılan bu makaslar aynı zamanda dünyanın en büyük makas koleksiyonu olma özelliği taşıyor. 

KOLEKSİYON BÜYÜDÜKÇE TÜRKİYE BÜYÜYOR 

Filmde “Son 20 yılda çok makas eskittik. Yapılan her yolda açılan her fabrikada kurulan her hastanede…
Şimdi dünyanın en büyük makas koleksiyonunun büyütmeye devam ediyoruz. Ortaya koyduğumuz eserler ve hayata geçirdiğimiz hizmetlerle…” ifadeleri yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da filme ilişkin bir paylaşımda bulundu. Altun paylaşımında, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eser ve hizmet siyaseti, ülkemizin yeni kazanımlara kavuşacağı Türkiye Yüzyılı’nda daha da derinleşecek, daha büyük kalkınma hamleleriyle milletimiz kazanacak, ülkemiz kazanacak.” ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading