banner2

Erdoğan makam aracını durdurdu vatandaşlarla sohbet etti: Senin Allah'ına kurban

Aydın'daki toplu açılış törenine katılmak üzere konutundan yola çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine sevgi gösterisinde bulunanları görünce aracını durdurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, makam aracının içinden vatandaşlarla kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Vatandaşlardan birisi ''Senin Allah'ına kurban.'' diye haykırdı. Diğer vatandaş ise ''Allah başımızdan eksik etmesin. Senin için gece gündüz dua ediyoruz. Sonuna kadar arkasındayız.'' ifadesini kullandı.

Gündem 04.02.2023, 13:52 04.02.2023, 14:31
Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Aydın'da Atatürk Kent Meydanı'nda toplu açılış törenine katılacak.

Erdoğan, Aydın'da toplu açılış törenine katılmak için saat 11.20 sıralarında Üsküdar Kısıklı'da bulunan konutundan ayrıldı.

VATANDAŞLARI GÖRÜNCE ARACINI DURDURDU

Cumhurbaşkanı, konutundan ayırıldıktan sonra Atatürk Havalimanı'na doğru yola çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar D-100 karayolu üzerinde kendisine sevgi gösterisinde bulunanları görünce aracını durdurdu.

AYDIN'A HAREKET ETTİ

Makam aracının içinden vatandaşlarla kısa bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Aydın'a gitmek için Atatürk Havalimanı'na hareket etti.

''SENİN ALLAH'INA KURBAN''

Erdoğan ile sohbet eden vatandaşlar desteklerini ilettiklerini belirttiler. Vatandaşlardan birisi ''Senin Allah'ına kurban.'' diye haykırdı. Diğer vatandaş ise ''Allah başımızdan eksik etmesin. Senin için gece gündüz dua ediyoruz. Sonuna kadar arkasındayız.'' ifadesini kullandı.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!