Yandex Metrica
SON DAKİKA

Erdoğan'ın Togg kullanırken çekilen yeni görüntüleri yayınlandı! O anları gülümseyerek anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Togg kullanırken çekilen yeni görüntüler ilk kez  atv ve A Haber ekranlarında yayınlandı. Erdoğan o anları gülümseyerek izlerken, o gün yaşananları anlattı. Başkan Erdoğan "Togg'daki tüm işçilerle, mühendislerle resim çektirdik. Ardından fabrikayı gezdik. Fabrikada her şey robotik. Tüm kaynak sistemleri robotik işlemlerle yapılıyor." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:01

Cumhrubaşkanı Erdoğan'ın TOGG kullanırken çekilen yeni görüntüler ilk kez atv ve A Haber ekranlarında yayınlandı.

Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu Haberi Görüntüle

ERDOĞAN O ANLARI ANLATTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan o anları gülümseyerek izlerken, o gün yaşananları anlattı. Erdoğan "Togg'daki tüm işçilerle, mühendislerle resim çektirdik. Ardından fabrikayı gezdik. Fabrikada her şey robotik. Tüm kaynak sistemleri robotik işlemlerle yapılıyor." ifadelerini kullandı.

Sandık görevlileri kaç para alacak 31 Mart 2024? YSK sandık... Haberi Görüntüle

YÖK'ten açıklama: Dünya sıralamasında ilk 400'de yer alan üniversitelere doğrudan... Haberi Görüntüle

"160'A KADAR ÇIKMIŞTIM, HİÇ HİSSETMİYORSUN"

Erdoğan şunları ekledi: Araç bulunduğu noktada, birilerini şımartmayalım da, olduğu yerde dönüyor. Hiç döndüğünün farkında değilsin ama o denli huzurlu o denli rahat bir araç. Hatta hanım bu duruma şaşırdı. Aşırı süratlı gitmedik ama ben 160'a kadar çıkmıştım. Hiç hissetmiyorsun. Ya Honda ya da Hyundai'den bir beyin daha aldılar, 2 beyin tümüyle Togg'a kumanda ediyor. Ellerine sağlık. Birimler arttıkça, eleman sayısı da artacak. Buradan 4,8 saniyede 0/100 kilometreye ulaşabiliyor, o kadar seri.

Okul karnelerinde yeni dönem resmen başlıyor: İçerik değişecek! Peki yeni... Haberi Görüntüle

FİYATI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Fiyatını sormaya başladılar. Biz de diyoruz ki aceleci olmayalım. Gemlik'te net bir cevap vermiştim. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Piyasaya çıktığı anda kendi sınıfındaki araçlarla fiyat anlamında rekabet edebilecek. Buradaki babayiğitler sıradan masada oturan adamlar değiller, hepsi ülkenin sivrilmiş, saygın iş adamları. Oturacağız ve değerlendirmesini yapacağız. Mart ayında yollara çıkmadan önce fiyat tespitini yapıp adımımızı atacağız.

Optimar duyurdu: Hatay'da hangi parti önde? Hatay'ı Mehmet Öntürk mü... Haberi Görüntüle

CHP'lilerin para sayma videosu Yunan basınında: 'O video İmamoğlu'nu bitirdi' Haberi Görüntüle

TOGG ÖTV İNDİRİMİ: A'DAN Z'YE KONUŞACAĞIZ

(ÖTV indirimi) A'dan Z'ye her şeyini o zaman konuşacağız. Bir elektrikli araç var önümüzde, bunu teşvik etmek ve halkımıza sevdirmek bizim için önemli bir maharet olacak. 2022'nin temmuz ayıyla birlikte zaten ÖTV indirimi yapılmıştı. Yeni vergi düzenlemesiyle 160 kilovatı geçmeyen ve ÖTV matrahı 700 bin TL'yi aşmayan elektrikli araçlar için yeni vergi oranı yüzde 10 olarak belirlendi. Bunların hepsini planlayarak yolumuza devam ediyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading