Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erdoğan'ın 20 yılda yaptığı dev projeler sosyal medyada gündem oldu!

Erdoğan'ın 20 yılda yaptığı dev projeler sosyal medyada gündem oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti hükümetinde Türkiye, sayısız mega projelerle dünyada söz sahibi ülkeler arasında yer almaya başladı. Yapılan bu mega projeler ise sosyal medyada #YaparımBilirsin etiketi adı altında gündem oldu.

Gündem

27.03.2024, 05:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde son 20 yılda yapılan dev projeler sayesinde Türkiye, her alanda dünya da adından söz ettiriyır. Özellikle savunma sanayiinde atağa kalkan Türkiye'de Milli Muharip Uçak ve Hürjet piste inerken TCG Anadolu da Deniz Kuvvetleri'ne teslim edildi. Ulaşımda dünya markası haline gelen ülkede dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada yer alan Osman Gazi Köprüsü hizmete açıldı. Yerli ve milli otomobil Togg sayesinde de yıllardır süren bir hayal daha gerçekliğine kavuştu. 

Turgut Altınok'tan Yavaş'a tepki: Oy almak için katillere Apo bey... Haberi Görüntüle

DÜNYANIN ÖNDE GELEN ÜLKELERİNDEN OLDU 

Türkiye, Erdoğan liderlğinde ulaşımdan sağlığa, milli savunma sanayiinden enerjiye son yıllarda yaptığı yatırım ve projelerle dünyanın önde gelen ülkelerinden oldu. 

Erdoğan öncülüğünde gerçekleştirilen ve hizmete giren bazı projeler...

Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı! İmamoğlu'nu işaret etti: Tuncay Yılmaz'ın... Haberi Görüntüle

AMFİBİ HÜCUM GEMİSİ TCG ANADOLU

Türkiye'nin yerli amfibi hücum gemisi TCG Anadolu dünyada az sayıda ülkenin sahip olduğu imkanları beraberinde getiriyor. 232 metrelik uzunluğu ve 32 metrelik genişliği ile Deniz Kuvvetleri'nin amiral gemisi olacak. "Yüzen kale" olarak tanımlanan TCG Anadolu'nun üzerinde İHA/SİHA, helikopterler ve savaş uçakları da iniş/kalkış yapabilecek. Bir tabur tam teşekküllü askerin sevkiyatına da imkân sağlayan ve testleri başarıyla tamamlanan dev eser kısa süre önce Deniz Kuvvetleri'ne teslim edilmişti. Bayraktar TB3, Hürjet ve Kızılelma TCG Anadolu'ya konuşlandıracak. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne güç kazandıracak projeler bölgede çarpan etkisine neden olacak. 

CHP'de 'para sayma' soruşturmasında flaş gelişme Haberi Görüntüle

YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİL: TOGG

Türkiye'nin 61 yıllık hayali olan yerli ve milli otomobil, AK Parti döneminde gerçeğe dönüştü. 29 Ekim'de görkemli bir törenle banttan inen elektrik otomobil Togg'un ön sipariş süreci 16 Mart'ta başladı. 953 bin liralık başlangıç fiyatı olan Togg'un menzili 314-523 kilometre arasında değişiyor.

18 Mart (yarın) İstanbul'da okullar tatil mi, yarım gün mü?... Haberi Görüntüle

ORUÇ REİS SİSMİK ARAŞTIRMA GEMİSİ

Türkiye'nin ilk yerli ve milli sismik araştırma gemisi MTA Oruç Reis, Mavi Vatan'ın gururu olarak ön plana çıkıyor. 87 metre uzunluğa ve 23 metre genişliğe sahip olan araştırma gemisi, özellikle Akdeniz'deki faaliyetleriyle dikkat çekiyor.

DMM'den tapu iddialarına yalanlama: 'İddialar doğru değildir' Haberi Görüntüle

18 Mart'ta Ankara'da otobüsler bedava mı? Ankara-İzmir-Antalya'da 18 Mart'ta toplu... Haberi Görüntüle

SONDAJ GEMİLERİ

Uzun yıllar kendi munhasır ekonomik bölgelerindeki doğalgazı çıkartamayan Türkiye, aldığı Fatih, Kanuni, Abdülhamid Han ve Kanuni Sondaj Gemileri Karadeniz'de ve Akdeniz'de doğalgaz sondajı yapıyor. Karadeniz'de 320 Milyar metreküp doğalgaz rezervi yine Türkiye'nin sondaj gemileri tarafından çıkartıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ellerinin altındaki tüm piyonları üzerimize saldılar' Haberi Görüntüle

OSMAN GAZİ KÖPRÜSÜ

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osman Gazi Köprüsü, Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada yer alıyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den Murat Kurum açıklaması: Dedikleri yapılırsa İstanbul... Haberi Görüntüle

MİLLİ MUHARİP UÇAK

TUSAŞ tarafından geliştirilen ve üretilen Milli Muharip Uçak geçtiğimiz günlerde piste çıkarak kendini gösterdi. Yıl sonunda ilk uçuşunu yapması beklenen ve 2030'lı yıllardan itibaren F-16'ların yerini alacak olan MMU, 14 metre kanat açıklığı ve 21 metre uzunluğa sahip. Beşinci nesil çok rollü savaş uçağı olarak tanımlanan MMU'nun 2070'li yıllara kadar envanterde kalarak hava kuvvetlerinin bel kemiğini oluşturması bekleniyor. 

Sahibinden.com çöktü mü? 2024 Sahibinden hacklendi mi? Sahibinden'e neden giremiyorum? Haberi Görüntüle

ŞEHİR HASTANELERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hayalim" dediği şehir hastaneleri, yurdun dört bir yanında vatandaşa şifa dağıtıyor. Türkiye genelinde 20 hastane faaliyet gösteriyor. 13 hastanenin de inşaatı sürüyor.

Gezici Araştırma kimin, sahibi kim? Gezici anket şirketi hangi partiye... Haberi Görüntüle

İSTANBUL HAVALİMANI

Dünyanın en büyük havalimanlarından biri olarak Türkiye'nin stratejik konumunu daha da güçlendiren olan İstanbul Havalimanı, akıllı teknolojilere uygun, yenilikçi ve güçlü bilişim altyapısıyla dikkat çekiyor. İstanbul Havalimanı muhalefetin en çok karşı çıktığı projelerin başında geliyor. Açıldığından bu yana defalarca Avrupa'nın en çok tercih edilen havalimanı seçildi.

Memurların maaşları bayramdan önce mi, sonra mı yatacak 2024? Memur... Haberi Görüntüle

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na 'para kulesi' göndermesi: Milletin parasıyla CHP, dizayn... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDAYADA GÜNDEM OLDU

Başkan Erdoğan ve AK Parti hükümetinin öncülüğünde hizmete alınan mega projeler tüm dünyada adından söz ettirirken, sosyal medyada da #Yaparımbilirsin etiketi adı altında gündem oldu.

İşte sosyal medyada yapılan o paylaşımlardan bazıları;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading