Yandex Metrica
SON DAKİKA

Erdoğan: Depremde zarar gören şehirlerimizi inşa ve ihya edene kadar gece gündüz çalışacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da iftar programında konuştu. Erdoğan, "Amacımız 1 yıl içinde altyapısıyla sosyal ve ticari birimleriyle 319 bin konut, toplamda da 650 bin konut inşa ederek deprem bölgesini ayağa kaldırmaktır." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:37

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyükçekmece'deki iftar programında konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Ülkemizin 11 ilinde 14 milyon insanı doğrudan etkileyen böylesine büyük bir felaket karşısında böylesine hızla toparlanmayı sağlamak kolay değildir.'' dedi.

2 organize suç örgütü daha çökertildi! Elebaşları dahil 25 kişi... Haberi Görüntüle

"AMACIMIZ DEPREM BÖLGESİNDE HER TÜRLÜ OLUMSUZLUĞU ORTADAN KALDIRMAK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Ramazanda gerek deprem bölgelerindeki gerek diğer vatandaşlarımızla gönül köprülerimizi güçlendirmemiz şarttır. Ülkemizin 11 ilinde 14 milyon insanı doğrudan etkileyen böylesine büyük bir felaket karşısında böylesine hızla toparlanmayı sağlamak kolay değildir. Depremzedelerimizde milletimizde şundan emin olsun ki oradaki arkadaşlarımız insanüstü bir çalışma yaparak her türlü olumsuzluğu ortadan kaldırmaya çalışmıştır.

Survivor'da eleme gecesi nefesleri kesti! Elenen isim kim oldu: O... Haberi Görüntüle

"BU FELAKETİN YARALARINI TEKRAR SARACAĞIZ"

1 yıl içinde altyapısıyla sosyal ve ticari birimleriyle 319 bin konut, toplamda da 650 bin konut inşa ederek deprem bölgesini ayağa kaldırmaktır.Ramazan vesilesiyle ziyaret ettiğimiz şehirlerimizde kalıcı konutlarımızın temel atma törenlerini de gerçekleştiriyoruz.Depremde zarar gören tüm şehirlerimizi yeniden inşa ve ihya edene kadar gece gündüz çalışacağız.Ölen canları geri getiremeyiz. Ama bunun dışında yıkılan her şeyi yeniden yaparak Allah’ın izniyle bu felaketin yaralarının tekrar saracağız.Ramazan Ayı bu hasretlerin zirveye çıktığı bir dönemdir. Belediyelerimiz Ramazan boyunca hizmet vermek üzere deprem şehirlerimizi ilçe ilçe, köy köy paylaştı. Aynı şekilde diğere şehirlere gitmiş depremzedelerimizde ihmal edilmiyor. Ramazan Ayının sembolü olduğu birlik ve kardeşlik ikliminin bizim medeniyetimizde çok büyük bir yeri var.

Para kulesiyle ilgili algı operasyonuna girişti! Özgür Özel'den Fatih Keleş... Haberi Görüntüle

"HEDEFLERİMİZ İÇİN KRİTİK BİR TERCİHİN ARİFESİNDEYİZ"

Türkiye Yüzyılı diye ifade ettiğimiz önümüzdeki asra yönelik hayallerimiz hedeflerimiz için kritik bir tercihin arifesindeyiz. Bizi girdiğimiz hiçbir mücadelede yalnız bırakmayan milletimizin yanımızda olacağına inanıyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading