Yandex Metrica

Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj! "Dünkü tatbikatta neler olabileceğini gördüler"

Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj! "Dünkü tatbikatta neler olabileceğini gördüler"

Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde Yunanistan ile yaşanan gerilime ilişkin, “Herkes bu milletin ne olduğunu, neler yapabileceğini dünkü tatbikatta (Efes 2022) gördüğü gibi bundan sonra da görecek" diyerek net bir mesaj verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:23

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Çamlıca Camii 1071 Konferans Salonu'nda düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan. "Rabbim Mustafa kardeşimizi peygamber efendimize komşu eylesin. Tüm yakınlarına, ailesine ve Yeni Şafak çalışanlarına baş sağlığı diliyorum. Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz yarışmanın her yıl prestijini artırarak devam edeceğine inanıyorum. Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması da basın dünyamıza yeni isimlerin katılmasına da yardımcı olacaktır” dedi.

Teröre geçit yok! 19 ilde Bozdoğan-25 Operasyonu: 49 şüpheli yakalandı Teröre geçit yok! 19 ilde Bozdoğan-25 Operasyonu: 49 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

"DÜNKÜ TATBİKATTA NELER OLABİLECEĞİNİ GÖRDÜLER"

Tırmanan Yunan ilişkilerine ilişkin ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dün Efes 2022 tatbikatını yaptık. Tatbikatımıza 37 ülke katıldı. Yunanistan ilgili ülkelerin yarısına katılmamaları çağrısında bulundu. Ancak ABD dahil birçok ülke bu talebi geri çevirdi. Herkes bu milletin ne olduğunu, neler yapabileceğini dünkü tatbikatta (Efes 2022) gördüğü gibi bundan sonra da görecek" diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şelkilde; Dün Efes 2022 Tatbikatı yaptık. Bunun yanında Yunanistan 3'lü olarak toplantı yapmışlar. Türkiye'yle ilişkiler noktasında gözden geçirelim ve bu dönemi atlatalım demişler. 37 ülke katıldı tatbikata. Yunanistan katılmayın diye haber göndermiş. Hepsi bizimle yer aldılar. ABD başta olmak üzere. Başarılı tatbikat gereken cevabın verilmesinde hayırlı oldu. Bundan sonra böyle gidecek. Herkes bu milletin neler yapabileceğini görecek. Ülkemizi kuşatmak isteyenlere aradıkları fırsatı vermeyeceğiz. 2023 hedeflerimizi hayata geçirecek, 2053 vizyonumuzu evlatlarımıza kutlu bir miras olarak bırakacağız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading