Yandex Metrica

Erdoğan'dan trafik kazasında şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı mesajı 

Erdoğan'dan trafik kazasında şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı mesajı 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'deki trafik kazasında şehit olan iki asker için  başsağlığı diledi. 

Gündem

23.01.2024, 22:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan, trafik kazasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuşlar Yasin Eroğlu ve Eren Öztürk'ün ailelerine taziye mesajı yayımladı.

PKK'ya Mehmetçik darbesi! MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki teröristlere operasyon PKK'ya Mehmetçik darbesi! MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki teröristlere operasyon Haberi Görüntüle

İKİ ASKER ŞEHİT OLDU 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin'in Tarsus ilçesinde otobüsün tıra çarptığı kazada şehit düşen Eroğlu ve Öztürk'ün ailelerine taziye dileklerini iletti. 

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Haberi Görüntüle

ALEV ALAN OTOBÜSTE YANGIN ÇIKMIŞTI 

Gaziantep'ten 11 İl Jandarma Komutanlığı personeli eşliğinde Kırklareli'ndeki Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine 27 Fas uyruklu düzensiz göçmeni taşıyan U.K'nin kullandığı otobüs, Adana-Pozantı Otoyolu'nun Mersin'in Tarsus ilçesi Damlama mevkiinde R.S. idaresindeki demir yüklü tıra arkadan çarpmış, kazanın ardından alev alan otobüste yangın çıkmıştı. Kazada 2 jandarma uzman çavuş şehit olmuş, 1 düzensiz göçmen yaşamını yitirmiş, 23 kişi ise yaralanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading