Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erdoğan'dan sürpriz ziyaret! Vatandaşın davetini geri çevirmedi

Erdoğan'dan sürpriz ziyaret! Vatandaşın davetini geri çevirmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de düzenlenen toplu konut açılış töreninin ardından bir ailenin evine misafir oldu. Burada kendisi için yazılan bir şiiri okuyan Erdoğan, "Sen miniciksin" ifadelerine gülümseyerek, "Ne miniği ya 1.85 boyundayım ben" yanıtını verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki 60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nde yaptığı konuşma sonrası proje kapsamında evi teslim edilen bir ailenin daveti üzerine evlerine misafir oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nin ardından kendisine davette bulunan hak sahibi ailenin evine konuk oldu.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklinin yükü hafifleyecek Haberi Görüntüle

Reklam için kesenin ağzını açtı! Muharrem İnce bile şaşırarak sordu:... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'A YAZDIĞI MEKTUBU TAKDİM ETTİ 

Ziyarette evde bulunanlardan bir kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "40-50 yıllık binada, artık can güvenliğimizin kalmadığı, günümüz deprem koşullarında ikamet ettiğimiz binalarda, ailelerimiz ve çocuklarımızla sıkıntı içerisinde oturuyorduk. Böyle bir mekanı bize tahsis ettiğiniz için Allah hepinizden razı olsun. Hepinize sonsuz teşekkür ediyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı göreceği için saçlarını ördürdüğünü söyleyen küçük kız çocuğu, yazdığı mektubu Cumhurbaşkanı'na takdim etti.

FETÖ'nün sadık adamı eski polis yakalandı: ByLock kullanıyor, fişleme yapıyordu Haberi Görüntüle

2024 Sultangazi iftar çadırı nerede? Sultangazi'de iftar çadırı kurulacak mı,... Haberi Görüntüle

"NE MİNİCİĞİ YA 1.85 BOYUNDAYIM BEN".

Kız çocuğunun mektubunu okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, metindeki "miniciksin" ifadesine, "Kızım, 1.85 boyundayım." diye karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mektubu okumasının ardından kendisine, "Ağlıyor musun?" diye soran çocuğa, "Ağlatacaksın beni. Senin bu sözlerinden sonra nasıl ağlamayayım? Beni ağlatacak şeyler koymuşsun." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, ziyaretin sonunda aileyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da eşlik etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading