Yandex Metrica

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na manidar 'helikopter' göndermesi: Ben sizi yukarı baktırmayacağım

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na manidar 'helikopter' göndermesi: Ben sizi yukarı baktırmayacağım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangın bölgesinde helikopter olmadığını söylerken üzerinden helikopter geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun kurmaylarının helikoptere olan bakışını anımsatarak, "İlk müdahale 3 helikopter ve 2 uçak ile gerçekleştirildi. Ben sizi yukarıya baktırmayacağım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi. Erdoğan, Hisarönü Mahallesi Değirmenyanı mevkisindeki Yangın Koordinasyon Merkezinde gazetecilere açıklama yaptı. Erdoğan, konuşmasında geçtiğimiz günlerde bölgeye giden ve yangın bölgesinde helikopter olmadığını söylerken üzerinden helikopter geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu.

Çöl tozları Bodrum'a geldi mi? Çöl tozları zararlı mı? Çöl tozları Bodrum'a geldi mi? Çöl tozları zararlı mı? Haberi Görüntüle

"SİZİ YUKARIYA BAKTIRMAYACAĞIM"

Yangına müdahale için geçen helikopterlere CHP kurmaylarının bakışını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk müdahale 3 helikopter ve 2 uçak ile gerçekleştirildi. Bakın, ben sizi yukarıya baktırmayacağım. Siz bana bakın çünkü yapılması gereken neyse bunların hepsi anında gerçekleşti, yapıldı." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading