Yandex Metrica

Erdoğan'dan çok sert Yunan eleştiri: Yemezler

Erdoğan'dan çok sert Yunan eleştiri: Yemezler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Yunanistan'a üs kurmasını da eleştiren Erdoğan, "Rusya'ya karşı diyorlar. Yemezler" dedi..

Gündem

23.01.2024, 19:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak açıklama yaptı. Erdoğan, Bugün imzalanan mutabakat zabıtlarıyla ilişkilerimizin hukuki altyapısını daha da güçlendirdik. Venezuela ile kalkınma alanındaki işbirliğine de önem veriyoruz.Türkiye olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dost Venezuela halkının yanında olacağımızı ifade etmek istiyorum. Temmuz ayı içinde de iade-i ziyaretimizi gerçekleştireceğiz." dedi. 

Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat Doblo park etti: İşte o anlar Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN YUNANİSTAN'A SERT ELEŞTİRİ; YEMEZLER

Erdoğan, Yunanistan'ın üs kurmasına ilişkin ise "NATO noktasında bizim Fransa ve Yunanistan'la yaşadıklarımızı biz bunlarla yaşamak istemiyoruz. Bakın 9+4 ABD üssü Yunanistan'da kuruluyor. Neden kuruluyor? Cevapları Rusya'ya karşı kuruluyor. Kusura bakmasınlar bunu yemezler! AB ciddi manada Yunanistan'a silah desteği veriyor. Aynı zamanda ABD'nin de silah desteği var. Kime karşı? (İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği kararı) NATO bir güvenlik teşkilatıdır. NATO teröre çanak tutan bir örgüt değildir. İsveç bildiğiniz gibi tüm terör örgütlerinin cirit attığı bir ülke konumunda. Hatta bunların parlamentoları içerisinde bile teröristler var. İsveç devlet televizyonunda terörist liderlerin söyleşisi yayınlandığı sürece, bunlara buyurun NATO'ya girin diyemeyiz. Aynı şey Finlandiya için de geçerli." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading