Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erdoğan belediye başkanlığı döneminde Melen'den su getirmişti: İstanbul'u susuzluktan kurtardı

Erdoğan belediye başkanlığı döneminde Melen'den su getirmişti: İstanbul'u susuzluktan kurtardı

İstanbul'da baraj doluluk oranları alarm verirken Baraj doluluk oranları yüzde 39,3 olarak ölçülürken megakentin su ihtiyacı, belediye başkanlığı döneminde temeli Erdoğan tarafından ve CHP'nin karşı çıktığı Melen Barajı'ndan karşılanıyor.

Gündem

22.03.2024, 14:00

Türkiye'nin birçok bölgesi gibi megakent İstanbul da ciddi bir kuraklık tehlikesi ile karşı karşıya. İstanbul'un su ihtiyacı ise Melen Barajı'ndan karşılanıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük içme suyu projesi Melen Barajı Projesi, İstanbul'un 20 Ekim 2007'den beri su ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılıyor.

Heykel yapmaktan öteye gidemeyen zihniyetten tarihi zarar: İmamoğlu İBB'nin borcunu... Haberi Görüntüle

TEMELİ ERDOĞAN BELEDİYE BAŞKANI İKEN ATILMIŞTI

İstanbul'un su ihtiyacının karşılanmasında en önemli yatırımlardan biri olan Melen Barajı projesinin temeli Cumhurbaşkanı Erdoağan'ın belediye başkanlığı döneminde atılmıştı.

2024 MANİSA-SALİHLİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Salihli'de hangi... Haberi Görüntüle

CHP 'SU TUTMAZ' DEMİŞTİ: İSTANBUL'UN İHTİYACINI KARŞILIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul için en önemli projelerden biri olan Melen Barajı'nın temelinni atmak için çalışmalar yaparken CHP ise bu baraj için 'su tutmayan, işlevsiz bir baraj' ifadelerini kullanmıştı. 

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile... Haberi Görüntüle

İSTANBUL KURAKLIK İLE KARŞI KARŞIYA

İSKİ verilerine göre İstanbul barajlarının doluluk oranı %39.3 olarak ölçüldü. Barajlarda son bir hafta içinde doluluk oranlarında yüzde 2.28'lik artış meydana geldi.

Ancak bu artışa rağmen doluluk oranları geçen yılın çok gerisinde kaldı. Geçtiğimiz yıl barajların doluluk oranı yüzde 89.28 olarak ölçülmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading