Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erdoğan-Bahçeli zirvesinin ardından bomba iddia: Cumhur İttifakı'na iki parti daha katılıyor

Erdoğan-Bahçeli zirvesinin ardından bomba iddia: Cumhur İttifakı'na iki parti daha katılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Ağırlıklı olarak seçimlerin masaya yatırıldığı görüşme sonrası Ankara kulislerinde bomba bir iddia ortaya atıldı. Cumhur İttifakı'na iki partinin daha katılacağı iddia edildi.

Gündem

23.01.2024, 20:24

14 Mayıs'ta yapılması beklenen seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile dün Ankara'da bir araya geldi. Kritik zirve yaklaşık bir saat sürdü. 

31 Mart Antalya'da otobüsler bedava mı? Seçim günü otobüs, metro... Haberi Görüntüle

HANGİ KONULAR ELE ALINDI?

Daha önce birçok kez bir araya gelen iki lider, gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi. İki liderin 14 mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Görüşmede ekonomi ve dış politikadaki gelişmelerin de ele alındı.

YDS sınavı ne zaman, hangi tarihte olacak? YDS sınav giriş... Haberi Görüntüle

2 PARTİ DAHA İTTİFAKA KATILIYOR

Dün gerçekleşen zirvenin ardından Ankara kulislerinde bomba bir iddia ortaya atıldı. AK Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi'nden oluşan Cumhur İttifakı'na 2 partinin daha katılacağı iddia edildi. Hatta bu patilerin adı bile belli. Bu partilerin HÜDAPAR ve Yeniden Refah Partisi olacağı öne sürüldü.

MSÜ sınav sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024 ÖSYM? İşte MSÜ... Haberi Görüntüle

''KAPIMIZ HERKESE AÇIK''

Hatırlanacağı gibi önceki akşam katıldığı televizyon programında Cumhur İttifakı'na ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik anlayışının siyasetteki adresi olduğunu belirtirken "Türkiye'nin bekası için yerli ve milli anlayışla siyaset yapan herkese kapımız açıktır. AK Parti, MHP ve BBP olarak güçlü şekilde yolumuza devam ediyoruz" ifadelerine yer vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading