Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erdoğan, "AK Partiye bu yaraşır" deyip müjdeyi verdi: Önümüzdeki ay açıyoruz

Erdoğan, "AK Partiye bu yaraşır" deyip müjdeyi verdi: Önümüzdeki ay açıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda konuştu. Erdoğan, "3 ayda bitirdiğimiz şehir hastanelerimiz var. Bunları biz yaptık. Bu tür hizmetleri yapmak AK Parti'ye yaraşır" diyerek "Ankara'da önümüzdeki ay ikinci şehir hastanesini açıyoruz" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeyi verdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son günlerde ne idiği belirsiz tiplerce körüklenmek istenen ırkçı, mezhepçi nefretin, milletimizin birliğini, kardeşliğini zedelemesine müsaade etmeyeceğiz." dedi.

5 ilde eğitime ara verildi! Hangi illerde okullar tatil ilan... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ 

Erdoğan, "3 ayda bitirdiğimiz şehir hastanelerimiz var. Bunları biz yaptık. Bu tür hizmetleri yapmak AK Parti'ye yaraşır. Ankara'da önümüzdeki ay ikinci şehir hastanesini açıyoruz. Toplu Konut İdaresi'nden milletimiz konut almaya hazırsa süratle bu konutları yapacak, milletimizin satın almasına sunacağız." diye konuştu. Erdoğan, "Türkiye 2023 vizyonunu artık demokraside ve kalkınmada eksiklerini tamamlamada değil, siyaseti ve ekonomisiyle, dünyanın en büyük ülkeleri arasında yer alma ilkesiyle inşa etmektedir. İçerideki gafillerin bizi bu yoldan alıkoymasına kesinlikle izin vermeyeceğiz." şeklinde konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading