Yandex Metrica

EPDK Başkanı: TOGG ile birlikte yepyeni bir döneme gireceğiz

EPDK Başkanı: TOGG ile birlikte yepyeni bir döneme gireceğiz

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz: Türkiye'nin otomobilinin (TOGG) yollara çıkmasıyla ülkemizde sanayi, bilgi teknolojileri ve elektrik piyasası açısından yepyeni bir döneme gireceğiz.

Gündem

23.01.2024, 18:02

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, yerli otomobil TOGG ile ilgili yaptığı açıklamada elektrikli araç piyasasının hukuki altyapısını kurmak ve kurallarını geliştirmek için çalıştıklarını bildirdi.

Yılmaz, dijital ortamda düzenlenen Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı'nın (ICCI 2021) açılışında yaptığı konuşmada, 1 Haziran'da Vadeli Elektrik Piyasası'nın açıldığını, cuma günü de Vadeli Doğal Gaz Piyasası'nın devreye gireceğini söyledi.

togg

23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis konseri nerede, ne zaman bitecek? 23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis... Haberi Görüntüle

'TOGG İLE BİRLİKTE YEPYENİ BİR DÖNEME GİRECEĞİZ'

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını döneminde, EPDK'nin Türkiye'nin enerji vizyonu için büyük önem taşıyan elektrikli araçlar konusunda yoğun çalışma içinde olduğunu dile getiren Yılmaz, "Türkiye'nin otomobilinin (TOGG) yollara çıkmasıyla ülkemizde sanayi, bilgi teknolojileri ve elektrik piyasası açısından yepyeni bir döneme gireceğiz." ifadesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading