Yandex Metrica

Enver Aysever'den çok konuşulacak itiraf: Kafamı duvarlara çarpacağım

Enver Aysever'den çok konuşulacak itiraf: Kafamı duvarlara çarpacağım

Millet İttifakı'nın son toplantısı, kendi tabanlarında ağır yıkıma sebep olurken muhalif kimliğiyle tanınan gazeteci Enver Aysever, sosyal medyadan paylaştığı videoda parti liderlerine verdi veriştirdi. Enver Aysever, ''Cumhurbaşkanlığında oyumu Kemal Bey'e vereceğim. Ama bunu vallahi de billahi de şu kabine çıktığı zaman kendi kafamı duvarlara vurarak yapacağım.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:33

Altılı Masa'da yılan hikayesine dönen cumhurbaşkanı adayı belirleme süreci, geçtiğimiz günlerde son buldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masaya gerç dönmesiyle birlikte son bulan krizin ardından Millet İttifakı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak açıkladı.

Millet İttifakı'nın son toplantısı, kendi tabanlarında ağır yıkıma sebep olurken muhalif kimliğiyle tanınan gazeteci Enver Aysever, sosyal medyadan paylaştığı videoda parti liderlerine verdi veriştirdi.

2024 Öğretmen atama branş dağılımı | Hangi bölümden (Okul Öncesi-Rehberlik-Sınıf Öğretmenliği) kaç kişi atanacak? 2024 Öğretmen atama branş dağılımı | Hangi bölümden (Okul Öncesi-Rehberlik-Sınıf... Haberi Görüntüle

''KAFAMI DUVARLARA VURARAK YAPACAĞIM''

Enver Aysever, ''Cumhurbaşkanlığında oyumu Kemal Bey'e vereceğim. Ama bunu vallahi de billahi de şu kabine çıktığı zaman kendi kafamı duvarlara vurarak yapacağım.'' şeklinde konuştu.

Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni kral Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni... Haberi Görüntüle

Mehmetçik bayram temizliğinde! MSB duyurdu: Irak'ta 5 terörist etkisiz! Mehmetçik bayram temizliğinde! MSB duyurdu: Irak'ta 5 terörist etkisiz! Haberi Görüntüle

''BÜYÜK PİŞMANLIK DUYACAĞIM''

Kılıçdaroğlu'na oy vereceği için büyük pişmanlık duyacağını belirten Enver Aysever, ''Büyük pişmanlık duyacağım. Hadi siyasetçinin ilkesizliğini anladık da seçmeni de ilkesiz hale getiren bu mesele nedir ya..Erdoğan'dan kurtulmak için geldiğimiz hale bak. Kemal Bey de bu kadar gözümüze sokma artık. Sen çık artık öne.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading