Yandex Metrica

Enkaz altındaki kadını Suriyeli komşusu sağ olarak kurtardı!

Gazeteci İsmail Saymaz depremin etkilediği Hatay'da karşılaştığı depremzede Sebahat Soydan'ın videosunu sosyal medyadan paylaştı. Depremzede kadının enkaz altından bir Suriyeli komşusunun çıkardığını söyledi.

Gündem

23.01.2024, 20:25

 İsmail Saymaz, depremde enkazdan yaralı olarak çıkarılan depremzede Sebahat Soydan'ın videosunu paylaştı. Gazeteci Saymaz'a yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlatan depremzede kadın "Komşudan bir Suriyeli çocuk çıkardı. Göğsüme (eliyle gösteriyor) kadar  taş içindeydim. Oğlumdan ses seda yok" dedi.

Son dakika... AFAD duyurdu: Antalya açıklarında deprem Son dakika... AFAD duyurdu: Antalya açıklarında deprem Haberi Görüntüle

ENKAZIN BAŞINDA OĞLUNU BEKLİYOR 

İsmail Saymaz paylaşımına "Sebahat ablayı bir enkaz kenarında ağlarken gördüm. Yaralıydı. Beni görünce 'İsmail, oğlum, sana röportaj verebilir miyim?' dedi. 'Başım gözüm üstüne' dedim. Sebahat abla enkazdan kurtulmuş, oğlu içerde kalmış. Yaralı olduğu halde 'oğlum var' diye hastaneye gitmiyor. Bekliyor."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek: Görüşme Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek: Görüşme... Haberi Görüntüle

"OĞLUMDAN SES YOK"

Gazeteci Saymaz'ın sorularını yanıtlayan Soydan şunları söyledi:

"Oğlum Ömer Soydan göçükte kaldı. Aynı evdeydik. Terasa koştuk. Ben sağa o sola ama o solda solda."

İsmial Saymazın "Sen kendin mi çıktın abla?" sorusuna Soydan, "Komşudan bir Suriyeli çocuk çıkardı. Göğüsüme (eliyle gösteriyor) kadar  taş içindeydim. Oğlumdan ses seda yok." yanıtını verdi.

Terörle mücadele devam ediyor: Kayseri'de FETÖ üyesi firari hükümlü saklandığı adreste yakalandı Terörle mücadele devam ediyor: Kayseri'de FETÖ üyesi firari hükümlü saklandığı... Haberi Görüntüle

ÖLEN ÇOK OLDU 

Yardım kurtarma ekipleri gelmedi mi?" sorusuna ise; 

"Birinci gün kimse gelmedi. Sadece 5'te askerler geldi asayiş için, yardıma geldiler sağolsunlar. İkinci gün gönüllüler geldi. Üçüncü gün ancak kurtarma ekipleri geldi. Çok ağır geldiler, çok yavaş kaldılar. Yiyecek var, giyecek var ama canlarımız gitti. Ölen çok oldu, apartmandan 4 kişi kurtulduysa biri de ben. Terastayım diye kurtuldum sanırım. Ayağım burkulmuş, şişmiş ama hastaneye gitmek istemiyorum. Oğlumdan ayrılıp nasıl gideyim, onu kurtarmadan. Ben yürüyemiyorum diye burada bekliyorum diğer çocuğum göçük altındaki oğlumu bekliyor." yanıtını verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading