Yandex Metrica
SON DAKİKA

Emniyet ve Jandarma'dan Kemal Kılıçdaroğlu için suç duyurusu

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nü hedef gösteren ve skandal sözler sarf eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı suç duyurusunda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Akşam saatlerinde sosyal medya hesabından bir video yayınlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nü hedef alan açıklamalarının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu için suç duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamalarda "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak"la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz." denildi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığına yönelik çirkin bir iftiralarına yönelik suç duyurusunda bulunuldu. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamalarda iftiraya sessiz kalınmadı. 

Düğüm dizisi 9. bölüm ne zaman çıkacak? Düğüm bitti mi?... Haberi Görüntüle

Selçuk Bayraktar rakamları duyurdu: 'Yine, yeni, yeniden rekor kırdık' Haberi Görüntüle

SKANDAL BİR VİDEO YAYINLADI

Kılıçdaroğlu son olarak İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nü hedef gösteren skandal bir video yayımladı.

Bursa'da bulunan yeni fay hattı panik yarattı! Büyük Marmara depremi... Haberi Görüntüle

UYUŞTURUCU PARALARINI CARİ AÇIK İÇİN KULLANDILAR İFTİRASI

Kılıçdaroğlu sözlerinde "Uyuşturucu paralarını Türkiye'nin cari açığının finansmanında kullandılar…" iftirasını atan Kemal Kılıçdaroğlu, "'Breaking Bad Süleyman' ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur. Yazıklar olsun onlara" ifadelerini kullanarak da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef gösterdi.

Kaç personel görev alacak? Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliğine ilişkin açıklama Haberi Görüntüle

EGM'DEN KILIÇDAROĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Bu gelişmenin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle;

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak"la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz."

CHP ve İYİ Parti arasında 'adayını çek' kavgası yeniden alevlendi!... Haberi Görüntüle

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI'NDAN DA AÇIKLAMA VAR

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada ise "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 183 yıllık Jandarma Teşkilatımızı "Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak"la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz" ifadelerine yer verildi.

Fetret devrine son vereceğiz! İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan 31... Haberi Görüntüle

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU: YAKANI BIRAKMAYACAĞIZ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kılıçdaroğlu'nun Amerika'da hamburgercide aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yakanı bırakmayacağız! Yalanlarını yanına bırakmayacağız! İftiralarını yanına bırakmayacağız!" ifadelerini kullanarak Kılıçdaroğlu'nun iftiralarına ilişkin bir video yayınladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading