Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Emine Erdoğan, Zelenski'nin eşi Zelenska'yı ağırladı! "Yaraları el birliğiyle saracağız"

Emine Erdoğan, Zelenski'nin eşi Zelenska'yı ağırladı! "Yaraları el birliğiyle saracağız"

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin eşi Olena Zelenska, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ı ziyaret etti. Erdoğan buluşmaya ilişkin, savaşın yaralarını el birliğiyle iyileştirme temennisini dile getirdi.

Gündem

23.01.2024, 22:13

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin eşi Olena Zelenska'yı İstanbul'da ağırladı.

Sallandık! Afad resmen duyurdu: Marmara'da korkutan deprem! Haberi Görüntüle

SAVAŞTAKİ KADIN VE ÇOCUKLAR İÇİN MESAJ

Erdoğan, ziyarete ilişkin sosyal medyasından açıklamada bulundu. Emine Erdoğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Ukrayna Devlet Başkanı'nın eşi Olena Zelenska'yı İstanbul'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek "Savaş mağduru kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere Ukrayna halkının yaralarını el birliği ile saracağımıza inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ramazan ikramiyeleri 2-5 Nisan tarihleri arasında ödenecek' Haberi Görüntüle

SIFIR ATIK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye'nin sürecin başında da olduğu gibi barışın tesisi için diplomatik mücadelesini her alanda sürdüreceğini vurgulayan Erdoğan, "Bu vesileyle Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı'na da imza atarak küresel çağrımıza destek verdiği için Bayan Zelenska'ya teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading