Yandex Metrica

Elektrik, su, doğalgaz faturası ödeyenler dikkat! 25 günlük kampanya duyuruldu! 150 TL'ye kadar iade alabilirsiniz!

Elektrik, su, doğalgaz faturası ödeyenler dikkat! 25 günlük kampanya duyuruldu! 150 TL'ye kadar iade alabilirsiniz!

Türkiye'de her evin temel ihtiyaçları arasında yer alan elektrik, su ve doğalgaz için her ay sonunda tüketim bedelleri gelen faturaya göre ödeniyor.

Gündem

23.01.2024, 20:59

Her ay fatura ödemek zorunda milyonlarca vatandaş faturaları minimize etmenin yollarını araştırırken elektrik, su, doğalgaz faturası ev adresine gelenleri yakından ilgilendiren bir kampanya duyurusu yapıldı. QNB Finansbank, müşterilerine özel bir fırsat sunduğunu belirtti. Bankadan yapılan açıklamada, otomatik fatura talimatına 150 TL’ye varan para hediye edilecek.

QNB Finansbank tarafından fatura talimatına yönelik bir kampanya açıklaması yapıldı. Bankadan alınan bilgilere göre, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartla veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden, 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 50 TL olmak üzere, toplamda 150 TL’ye varan 25 gün geçerli ParaPuan kazanma fırsatı yakalanacak.

İki lider görüşecek mi? Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan'dan görüşmeyle ilgili dikkat çeken açıklama! İki lider görüşecek mi? Özgür Özel randevu talep etti mi?... Haberi Görüntüle

6 ilde sarı kodlu alarm! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! 17 Nisan bugün hava nasıl olacak? 6 ilde sarı kodlu alarm! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar... Haberi Görüntüle

QNB FİNANSBANK KAMPANYA DETAYLARINI AÇIKLADI

Kampanya 1-30 Haziran tarihleri arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerlidir. Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.

Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 30 Kasım 2023 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekir. Verilen talimatların 29 Aralık 2023 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan’ın kullanılmış olması durumunda kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak kaydedilecektir.

Hesaptan verilen talimatlar için 31 Temmuz 2023 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan ParaPuan 1-10 Ağustos 2023 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına, kredi kartından verilen talimatlar için kazanılan ödül faturanın ödendiği ayın son iş günü, CardFinans veya QNB First logolu kredi kartınıza yüklenecektir.

Kazanılan ParaPuan’ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan’lar geri alınacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading