Yandex Metrica

Ekşisözlük'te CHP trolleri ne yapacağını şaşırdı! Ekrem İmamoğlu ile Murat Ongun'u savunanlar açığa düştü

Ekşisözlük'te CHP trolleri ne yapacağını şaşırdı! Ekrem İmamoğlu ile Murat Ongun'u savunanlar açığa düştü

Ekşisözlük'te Ekrem İmamoğlu'nun İngiliz Büyükelçisiyle yemek yemediğini, Murat Ongun'un da İsviçre'ye tatile gitmediğini canhıraş biçimde savunan 'troller' iki olayın da doğrulanmasının ardından nasıl kıvıracaklarını şaşırdı.

Gündem

27.03.2024, 22:58

CHP ve HDP'nin yanında radikal sol örgütlerin sosyal medyada en etkin şekilde örgütlendiği platformların başında gelen Ekşisözlük, İstanbullular kar altında esaret yaşarken Ekrem İmamoğlu ile Murat Ongun hakkında 'güzelleme' yapmaya devam ediyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ile onun sözcüsü Murat Ongun tarafından finanse edildikleri yönünde yaygın bir kanaat bulunan 'trol ordusu' önce 'balıkçı' iddiasını, ardından 'İsviçre tatili' skandalını yalanlamaya çalıştı. 

Ekrem İmamoğlu'nun Rumelikavağı'ndaki Balıkçı Kahraman'a giderek burada İngiltere Büyükelçisi ile ailecek rakı-balık ziyafeti çektiği haberini paylaşanlar, İBB'ye bağlı sosyal medya militanlarınca hakarete uğradı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle bayramlaştı! Devlet Bahçeli, Özgür Özel, Meral Akşener... Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle bayramlaştı! Devlet Bahçeli, Özgür Özel, Meral... Haberi Görüntüle

MURAT ONGUN İSVİÇRE'DE TATİLDEYMİŞ!

Ardından benzer yalanlama girişimleri, sanki günlerdir İstanbul'da görevinin başındaymış pozları takınan Murat Ongun'un İsviçre'nin Cenevre kentinde kayak tatilinde olduğunun ortaya çıkması hakkındaydı. Sosyal medya militanları, bu iddiayı da alaya alıp gerçeği dile getirenlere küfür etmeyi tercih etti. 

Ekşisözlük sitesinde Ekrem İmamoğlu hesabına çalışan trol timinin algı operasyonu akşam saatlerinde çöktü. İmamoğlu'nun İngiliz Büyükelçi ile birlikte restorana gelip bir saat ailecek yemek yedikleri, bizzat Balıkçı Kahraman tarafından doğrulandı. 

Haberin doğrulanmasının ardından açıklama yapmak zorunda kalan İBB Başkanı İmamoğlu, "Bir saatlik yemek molam neden bu kadar konuşuluyor" diyerek söylentilerin kasıtlı olarak yayıldığını iddia etti. Kar esaretinden şikayet eden vatandaşları 'trollükle' suçlayan sözcü Murat Ongun ise gazeteci Cüneyt Özdemir'e İsviçre tatilinde olduğunu doğruladıktan sonra "Fakat bu bilgi, kişisel verilerin ihlaline girer" diyerek kendini savunmaya çalıştı. 

Bilanço ağır! Bakan Yerlikaya duyurdu: Bayram tatilinin ilk dört gününde 2453 kaza 26 can kaybı Bilanço ağır! Bakan Yerlikaya duyurdu: Bayram tatilinin ilk dört gününde... Haberi Görüntüle

BALIKÇI HABERİ SONRASI KÜFÜRLER GIRLA GİTTİ

Kutsal değerlere küfrün adreslerinden biri haline gelen, aynı zamanda gençleri 'uyuşturucu ticareti' için buluşturan Ekşisözlük'te yüzlerce kullanıcı, İstanbullular kar esareti altındayken Ekrem İmamoğlu'nun balık restoranda ziyafet çektiği haberini paylaşanlara hakaret yağdırdı. İşte onlardan yalnızca birkaçı...


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading