Yandex Metrica

Ekşi Sözlük'te provokasyon çağrısı! Esnafı siyasi görüşü üzerinden fişleyecekler!

Ekşi Sözlük'te provokasyon çağrısı! Esnafı siyasi görüşü üzerinden fişleyecekler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın seçimlerini kazanmasını hazmedemeyen bir grup Ekşi Sözlük kullanıcısı AK Partili esnafı fişleme çağrısı yaptı.

Gündem

23.01.2024, 20:58

Terör örgütlerinin propaganda alanı haline gelen Ekşi Sözlük'te 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimlerinin ardından provokasyon çağrıları yapıldı. 

Cumhurbaşkanı seçmek için sandık başına giderek ülkeyi 5 yıl boyunca yönetecek olan Cumhurbaşkanını seçen Türk halkı resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçti. Seçim sonuçlarını hazmedemeyen bir grup provokatör, FETÖ'nün yeni propaganda sitesi haline gelen Ekşi Sözlük'te skandal bir kampanya başlattı.

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist öldürüldü Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

AK PARTİLİ ESNAFI FİŞLEME ÇAĞRISI YAPTILAR

Sürekli provokasyon ve çirkin paylaşımlarla gündeme gelen Ekşi Sözlük'te CEO Başak Purut tarafından kullanılan yazar ekibi "AK Partili esnaftan alışveriş yapmayacağım" başlığı ile başlatılan kampanya ile AK Parti'ye destek veren işletmeleri hedef gösterdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığından, Bakan Şimşek'in ABD'deki sözlerine ilişkin iddialara ilişkin açıklama! Hazine ve Maliye Bakanlığından, Bakan Şimşek'in ABD'deki sözlerine ilişkin iddialara... Haberi Görüntüle

SİYASİ GÖRÜŞÜNE GÖRE FİŞLENECEK

AK Partili esnafın fişlenmesinin istendiği Ekşi Sözlük'te buralardan alışveriş yapılmamasına dair provokasyon çalışması yürütüldü. Bazı işletmelerin isimleri de açık açık paylaşıldı.

İşte skandal kampanyaya ait yapılan paylaşımlardan bazıları:

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram sonrası diplomasi trafiğini hızlandıracak: 12 yıl sonra Irak'a ziyaret! Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram sonrası diplomasi trafiğini hızlandıracak: 12 yıl sonra... Haberi Görüntüle

AK PARTİLİ HESAPLAR KAPATILMIŞTI

Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleri öncesi operasyonlara başlayan Ekşi Sözlük, AK Parti'ye destek veren hesapları bilinçli şekilde tek tek kapatmıştı. Ekşi Sözlük moderasyonun CHP ve muhalefet ile ilgili başlıkları gündeme ve öne çıkanlara taşırken, AK Parti'ye destek veren kullanıcıların 'entry'lerini (yorumlarını) ve başlıklarını geri plana itmesi yoğun tartışmalara konu olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading