Yandex Metrica

Ekşi Sözlük'te darbe talebi: İç savaş çıktığı zaman ordu yönetime el koysa hanginiz itiraz ederdiniz ki?

Ekşi Sözlük'te darbe talebi: İç savaş çıktığı zaman ordu yönetime el koysa hanginiz itiraz ederdiniz ki?

Ekşi Sözlük skandallara doymuyor. İnteraktif paylaşım sitesi Ekşi Sözlük'te mültecilerin gönderilmesi için ordudan darbe yapıp yönetime el koyması talep edildi.

Gündem

23.01.2024, 19:13

Sürekli hükümet karşıtı ve toplumun çoğunluğuna karşı nefret içeren yayınlar yapan Ekşi Sözlük, aynı zamanda muhalefeti yüceltiyor. Bu akşam saat 20:20'de, "Ordunun mültecileri göndermek için darbe yapması" başlığı açıldı.

Suç teşkil eden başlık ise kısa süre sonra silindi.

İtiraf ve dehşet içeren ifadeler kullanan "Rasyonelnick" isimli hesabın yorumu şöyle:

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir,... Haberi Görüntüle

1980 DARBESİ ÖNCESİNE BENZETTİ

"Sağ-sol savaşını kızıştırdıktan sonra 1980'de darbe yapan ordunun yeni planı bu galiba. Çünkü o zaman insanlara bir sebep vermek gerekiyordu. 'Bakın biz geldik olaylar bıaçk gibi kesildi' dediler. Vatandaş da 'harbiden de doğru, artık sağ-sol kavgası kalmadı, ülkeye istikrar geldi' dedi.

Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası! Onlarca kişi hayatını kaybetti Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası!... Haberi Görüntüle

HÜKÜMETİ DEVİRMEYE ZEMİN HAZIRLANIYOR

Şimdi de insanlar mültecilerden ilallah etmiş durumda. Son birkaç aydır sosyal medyada sürekli mültecilere yönelik sistematik düşmanlık güdülerek insanlar psikoloij olarak yaklaşan iç savaşa hazırlanıyor.

Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u kim öldürdü? Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u... Haberi Görüntüle

"KİMSE DARBEYE İTİRAZ ETMEZ"

Günün birinde mültecilerle bir iç savaş çıktığı zaman ordu yönetime el koysa hanginiz itiraz ederdiniz ki? Ben şahsen etmezdim. "Ellerine sağlık, geldiler de ülke istikrara kavuştu" deriz hep beraber. 

Ve unutmayın su uyur Hulusi Akar."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading