Yandex Metrica

Sitede Ara

Ekşi Sözlük'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a korkunç tehdit!

Ekşi Sözlük'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a korkunç tehdit!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Takma isimlerin arkasına saklanarak kişilere hakaret ediyorlar'' tepkisinde bulunduğu Ekşi Sözlük yeni bir skandala sahne oldu. Sitede bir yazar açık açık Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ölümle tehdit etti.

Gündem

24.04.2024, 17:41

İktidara yönelik paylaşımları kadar muhafazakarlığa dair her türlü konuya 'hakaret serbestisinin' var olduğu sosyal paylaşım sitesi Ekşi Sözlük'te skandalların ardı arkası kesilmiyor.Tehdit ve nefret dolu içerikleriyle sık sık gündeme gelen sitede bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan skandal içerikteki ifadelerle hedef gösterildi. 

Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak üzere... Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak... Haberi Görüntüle

''BİRİ ŞU ADAMI ÖLDÜRSÜN''

''qujea'' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Ekşi Sözlük yazarı, ''rte'ni en az 2028'e kadar ülkeyi yönetecek olması'' başlığı altında tepki çeken bir yorum yaptı. Kullanıcı o paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı açık açık hedef gösterdi yani ölümle tehdit etti. Ekşi sözlük yazarı o paylaşımında  "rte ölene kadar malesef başımızda kalır. Bu yüzden birisi öldürsün" şeklinde korkunç bir ifade kullandı. 

Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah çağrı: Türkiye'ye karşı tutum alın! Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah... Haberi Görüntüle

EKŞİ SÖZLÜK'ÜN İŞİ SKANDAL

Sosyal paylaşım sitesi Ekşi Sözlük uzun süredir tartışmaların odağında. Yakın zaman önce de sitede 'halk ayaklanmalı' naraları atılmıştı.  "Halkın ayaklanması için daha ne olması gerekiyor" başlıklı isyana teşvik eden içerik hakkında soruşturma açılmıştı. 

Konuyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiçbir dijital mecra, hukuktan azade değildir. Onlar da bedelini ödeyecektir. Takma isimlerin arkasına saklanarak, kişilere hakaret edilmesine, milli ve manevi değerlere küfür edilmesine ayaklanma çağrılarına müsaade etmeyiz. Bu platformda, yalan haber, ırkçılık, terör çağrılarının yatağı olmuş vaziyette. İtibara suikastı ne ararsan bunlarda var. Yalan tezgahı gibi çalışıyorlar. Adı üstünde Ekşi Sözlük, bayağı ekşi." ifadelerini kullanmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading