Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ekrem yollara düşüyor! Adaylıkta ısrarcı olan İmamoğlu il il gezmeye hazırlanıyor

Ekrem yollara düşüyor! Adaylıkta ısrarcı olan İmamoğlu il il gezmeye hazırlanıyor

llet İttifakı'nda yaşanan adaylık krizi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. İcazet seferine çıkan Kılıçdaroğlu'na, Meral Akşener ile "Saraçhane Operasyonu" çeken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu adaylık için il il gezerek destek toplama peşinde. Altılı Masa'ya mesaj vermek isteyen İmamoğlu, il gezileri ile Kılıçdaroğlu'na adaylıkta 'ben de varım' demek istiyor. İmamoğlu'na yakınlığıyla bilinen Sözcü Gazetesi yazarı Aytunç Erkin, İmamoğlu'nun il gezileri meydan okumaya devam ettiğini öne sürdü.

Gündem

23.01.2024, 20:16

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 emelleri doğrultusunda adım atmaktan vazgeçmiyor. Meral Akşener ile ele ele vererek Saraçhane'de sahnelediği adaylık tiyatrosu sonrası Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Merkezi'nden tepki gören İmamoğlu, siyasi ikbali uğruna yurt içi gezilere hazırlanıyor.

Ekrem İmamoğlu'na yakınlığıyla bilinen Sözcü Gazetesi yazarı Aytunç Erkin, "İmamoğlu illeri gezmeye başlayacak. Kulis bilgisi bu. CHP'nin belediyelerinin olduğu yerler özellikle oralara gidilecek. Memleketi olacak" açıklamasında bulundu.

İmamoğlu'nun meydan okumaya devam ettiğinin altını çizen Erkin "Ben bu mücadeleden vazgeçmeyeceğim. Yalnız da kalsam, tek başıma da olsam sonuna kadar mücadele vereceğim" mesajı veriyor hem 6'lı masaya hem de iktidara" dedi.

Anavatan Partisi'nden Cumhur İttifakı'na destek kararı: 'Birliğin gücüyle birlikte kazanacağız' Haberi Görüntüle

İYİ Partili isim adaylıktan çekildi: AK Parti'yi destekleyecek Haberi Görüntüle

ALMANYA İLE TEMAS

CHP'li İBB Başkanı sadece yurt içi gezilerle değil, yabancı misyon temsilcileriyle yaptığı görüşmelerle de adaylık zemini oluşturmayı hedefliyor. Almanya'nın AB İşleri Bakanı Anna Lührmann ve İmamoğlu'nun İstanbul'da bir araya gelmesi bekleniyor.
Alman Bakan'ın İmamoğlu ziyaretinden önce Akşener ile bir araya gelmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Elektrikli İtalyan Fiat Topolino Türkiye piyasasın! İşte şirin Topolino'nun satış... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA 'SARAÇHANE' OPERASYONU

YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle aldığı mahkumiyet cezasının ardından 'mağduriyet' algısıyla adaylık için yeniden kolları sıvayan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de desteğiyle geçtiğimiz haftalarda Saraçhane'de sahneye çıktı.

Saraçhane'den yansıyan eylem ve söylemler o sıralarda Almanya'da bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'na operasyon olarak yorumlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading