Yandex Metrica

Ekrem müsilajla sıkışınca 'Ajans' fena panikledi

Ekrem müsilajla sıkışınca 'Ajans' fena panikledi

Biyolojik arıtma tesisini iptal eden İmamoğlu, müsilaj kriziyle birlikte sıkışınca 'Ajans' devreye girdi.

Gündem

13.02.2024, 10:30

Deniz salyası problemi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik tepkileri artırdı. Silahtarağa’ya yapılması planlanan biyolojik arıtma tesisinin 2019 yılında bizzat İmamoğlu tarafından ‘temel atmama töreni’ ile iptal edilmesi, müsilaj felaketiyle birlikte şimşekleri yeniden CHP’li yönetime çevirince, Millet İttifakı’nın halkla ilişkiler aygıtı olarak bilinen ‘Ajans’ harekete geçti. İmamoğlu’na yönelik algı düzeltme faaliyeti kapsamında panik içinde adımlar atan Ajans, bu kez meseleyi öyle iddialarla saptırma yoluna gitti ki, hem İmamoğlu hem de destekçileri sosyal medyada alay konusu oldu. 

Twitter’da ‘Ajans’ tarafından kontrol edildiği ileri sürülen ünlü sanatçılara ait hesaplar, müsilaj problemini ve Boğaziçi’nde yarım asırdır meydana gelen gemi kazalarını hükümetle irtibatlandırdı. Deniz salyasının ‘kasten’ çıkarıldığını, böylelikle “Kanal İstanbul, Marmara’yı rahatlatacak” tezinin daha kolay savunulacağını, Boğaziçi’nde de gemilerin kasıtlı olarak karaya oturtulduğunu, bunda da amacın halkı Kanal İstanbul’a olan ihtiyaca inandırmak olduğunu savunan bazı hesaplar CHP’lileri bile güldürdü. 

Ajans’ın sosyal medyadaki yüzlerinden şarkıcı Gökhan Özoğuz, değme komplo teorisyenlerine taş çıkaracak şu cümleleri yazdı: 
“Hayatımızda ilk defa  #Denizsalyası diye birşey duyduk.
Bu salya noldu da bir anda çıktı ortaya da #Kanalİstanbul bunun ilacı denmeye başlandı?
Bu boğazda yalandan gemiyi karaya çarptırıp, gördün mü bak boğazdan gemi kaza yapıo filimiyle aynı gibi birşey mi yine?
Yalanınız batsın”

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading